Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gunes

havayoluhaber.com
Yönetici
Admin
1 Şub 2024
1,783
1,371
100
havapersonel.com
Meslek
İdari
Ne desem bilmiyorum. Yaklaşık altı saattir ne yaptığımı bile bilmiyorum. Bir şeyler yapıyorum ancak ne yaptığımın farkında değilim. O yüzden en azından buraya ne hissettiklerimi yazmak istedim.

Bugün Azerbaycan'dan kalkan C130'un pilotu, çok sevdiğim dostumun uçağının düştüğü haberini aldım. Haberini aldığımdan beri gerçekten yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Daha 5 gün önce kendisiyle yemek yiyip hem benim hakkımda hem de onun kariyeri hakkında konuştuk. Gelecek planlarını falan sordum merak ettiğim için. İngiltere'den yeni sipariş edilen ve gelecek uçakları bekliyordu. Gencecik bir pilottu, dostumdu, ağabeyimdi.

...

Yazdıklarımı maalesef herkese açık paylaşamıyorum. Madem yazdım bari küçük bir kısmını paylaşayım dedim metnin sonuna geldiğimde. Bir parçam, bir parçamız eksildi. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun. Bugünkü elim kazada hayatını kaybeden tüm şehitlerimizin de ailelerine sabır diliyorum. Çok zor bir his, tarif etmesi zor. Ateş düştüğü yeri yakıyormuş gerçekten. 11.11.2025

Plt.Yb. Gökhan KORKMAZ
Plt.Bnb. Serdar USLU
Plt.Bnb. Nihat İLGEN
Plt.Ütğm. Cüneyt KANDEMİR
Uçk.Bkm.Ütğm. Emre MERCAN
Kd.Bçvş. Nuri ÖZCAN
Kd.Bçvş. Ümit İNCE
Bçvş. Burak ÖZKAN
Bçvş. Emrah KURAN
Bçvş. Hamdi Armağan KAPLAN
Bçvş. Akın KARAKUŞ
Bçvş. İlker AYKUT
Bçvş. Ramazan YAĞIZ
Üçvş. Emre ALTIOK
Üçvş. Burak İBBİĞİ
Üçvş. İlhan ONGAN
Üçvş. Berkay KARACA
Kd.Çvş. Ahmet Yaşir KUYUCU
Uzm.Çvş. Cem DOLAPCİ

Uzm.Çvş. Emre SAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.