Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
15 Ağu 2026
2
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba hiçbir yerde bu konuyla ilgili net bir bilgi yok. 1 Eylül’de Open Day olacak mı bilgisi olan ya da mail alan var mı? Bir ay önce sitesinden cabin crew pozisyonu için başvuru yaptım ama ne ret ne onay hiçbir dönüş yapılmadı. Sitesinde de İstanbul’da bir etkinlik görünmüyor. Bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.

Merhaba ben de bu ilani bekliyorum fakat careers sitesinde hala goremiyorum basvuru icin,siz Istanbul open dah olarak ilan acik mi gordunuz o sekilde mi basvurdunuz,kacirdim mi ogrenebilir miyim,ucak bileti alacagim katilmak icin hala bejliyorum:/

yani istanbul open day olarak mi basvurdunuz yoksa genel basvuru mu yaptiniz bunu ogrenmek istiyordum acikcasi:/

yani istanbul open day olarak mi basvurdunuz yoksa genel basvuru mu yaptiniz bunu ogrenmek istiyordum acikcasi:/
Temmuz ayı başında kendi sitesinde Istanbul open day gözüküyodu ama başvurusu aktif değildi, ilerleyen zamanlarda İstanbul direkt silindi listeden. Büyük ihtimalle genel başvuru yapılmıştır istanbul özelinde olmayabilir en son ilan pasifti çünkü şuanda hiç yok

Temmuz ayı başında kendi sitesinde Istanbul open day gözüküyodu ama başvurusu aktif değildi, ilerleyen zamanlarda İstanbul direkt silindi listeden. Büyük ihtimalle genel başvuru yapılmıştır istanbul özelinde olmayabilir en son ilan pasifti çünkü şuanda hiç yok
uzuldum;( o zaman kaçırdım muhtemelen bosuna beklemeyeyim,çok tesekkür ederim yanıtınız için🙏🏻

uzuldum;( o zaman kaçırdım muhtemelen bosuna beklemeyeyim,çok tesekkür ederim yanıtınız için🙏🏻
Büyük ihtimalle open day iptal oldu aslında kaçırmadınız çünkü dediğim gibi başvuru hiç açılmadı, eğer kesin bi open day gelirse havapersonel sayfası instadan paylaşmış olur üzülmeyin

Merhaba ben de bu ilani bekliyorum fakat careers sitesinde hala goremiyorum basvuru icin,siz Istanbul open dah olarak ilan acik mi gordunuz o sekilde mi basvurdunuz,kacirdim mi ogrenebilir miyim,ucak bileti alacagim katilmak icin hala bejliyorum:/
merhaba hayır open day ilanına değil genel başvuruya başvurmuştum ben. Sanırım open day iptal edildi ya da ertelendi.

• Like
Tepkiler: Igotmywings
merhaba hayır open day ilanına değil genel başvuruya başvurmuştum ben. Sanırım open day iptal edildi ya da ertelendi.
merhaba tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin,evet muhtemelen oyle oldu sitesinde her gun baktim hala yok:/ son bikac gunde de acilacagini sanmiyorum,bir bilgi gorursem paylasacagim,sizden once baska birisi daha bilgi vermisti,bu basliktan haberlesiriz umarim 🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.