Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba,
Mülakata giren arkadaşlar buradan deneyimlerini paylaşabilir mi?Özellikle kurul mülakatı.Malum amir ilanı olduğu için diğer mülakatlardan farklı olacak.Herkese şimdiden başarılar.
Herkese Merhaba,
Mülakata giren arkadaşlar buradan deneyimlerini paylaşabilir mi?Özellikle kurul mülakatı.Malum amir ilanı olduğu için diğer mülakatlardan farklı olacak.Herkese şimdiden başarılar.
Merhaba, öncelikle şimdiden bol şans diliyorum.
Eylül 2024 ilanına başvurmuştu eşim, 15 yıllık deneyimli kabin memuru olarak, Ankara/AJET kabin amirliği için. 3 dil biliyor
Herkesin neredeyse taşladığı 'İng mülakatı yapan ilginç aksanlı' bir hanımefendiye denk geliyor. Günaydın,nasılsınız diyerek başlıyorlar, kadın diyor ki, inanamıyorum çok teşekkürler, kaç saattir kimse bana nasıl olduğumu sormamıştı vs. samimi birşekilde memnuniyetini belirtiyor. Günlük sohbet ediyorlar, teşekkür edip odadan ayrılıyor ve olumsuz bilgisi veriliyor. Şok oluyor tabiki..
Kısa bir süre sonra daha binadan çıkmadan 'pardon,olumlu..yanlışlık olmuş diyorlar. Kurula giriyor. Neden iş değiştirmek istiyorsun, köklü bir firmadan, hemen hemen yeni oluşan bir markaya dahil olmak istiyorsun vs.. Klasik sorular işte.. Deneyimli olduğu için senaryo sorularından daha çok ayrılacağı şirket ile kıyaslamalar üzerine sorular..
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.