O zaman bir yanlışlık olabilirMerhaba, benim Ankara base. Base’e göre mi planlama yapılıyor? Hala mail iletilmedi tarafıma![]()
O zaman bir yanlışlık olabilirMerhaba, benim Ankara base. Base’e göre mi planlama yapılıyor? Hala mail iletilmedi tarafıma![]()
Çok teşekkürler, öğrenince paylaşabilirseniz sevinirim. Anladığım kadarıyla bu ekipte hala kimse eğitim maili almamış. Ben base’e göre bir ayrımla hareket edip, her base için ayrı eğitim planlanacağını sanmıyorum açıkçası ama bakalımO zaman bir yanlışlık olabilirBen iyice öğrenmeye çalışacağım , bende duyum aldığım için yazdım. ama pek iyi olmadı haber alan almayan karışık bir durum oldu .
![]()
Merhaba Size amirlik mi teklif edildi memurluk mu ?Çok teşekkürler, öğrenince paylaşabilirseniz sevinirim. Anladığım kadarıyla bu ekipte hala kimse eğitim maili almamış. Ben base’e göre bir ayrımla hareket edip, her base için ayrı eğitim planlanacağını sanmıyorum açıkçası ama bakalım![]()
Merhaba, amirlikMerhaba Size amirlik mi teklif edildi memurluk mu ?
Merhaba , şimdi arkadaşla birebir görüştüm . Kendisi çalıştığı işten ayrılacağı için Ajet ile görüşmüş ve ona 1-2 hafta sonrası için planlama yapıyoruz diye bilgi vermişler . Ama henüz net birşey yok tabi . Demek oluyor ki yakın zamanda eğitim için dönüş alavağız İnşallahÇok teşekkürler, öğrenince paylaşabilirseniz sevinirim. Anladığım kadarıyla bu ekipte hala kimse eğitim maili almamış. Ben base’e göre bir ayrımla hareket edip, her base için ayrı eğitim planlanacağını sanmıyorum açıkçası ama bakalım![]()
Bilgilendirme için çook teşekkürler :’) bekleyelim bakalımMerhaba , şimdi arkadaşla birebir görüştüm . Kendisi çalıştığı işten ayrılacağı için Ajet ile görüşmüş ve ona 1-2 hafta sonrası için planlama yapıyoruz diye bilgi vermişler . Ama henüz net birşey yok tabi . Demek oluyor ki yakın zamanda eğitim için dönüş alavağız İnşallah( Bu arada giren arkadaşım ESB base )
MerhabaSaw base
Hayırlı olsun , Bende aldımBen İlk eğitim ve oryantasyon ile ilgili maili bugün aldım arkadaşlar. Sizde durum nedir ?
İsg ve oryantasyon geldi bana daBen İlk eğitim ve oryantasyon ile ilgili maili bugün aldım arkadaşlar. Sizde durum nedir ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.