Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

cemkagann

Üye
22 Ara 2025
6
1
0
Meslek
Kabin
Selamlar. 1 aralıkta kurula girip olumlu veya olumsuz mail alan var mıdır? Süreciniz ne durumda? Ben henüz bir mail almadım

Kuruldakiler size çıkarken sonuçların bir ,bir buçuk ayı bulabileceğini söyledi mi? Ben 15 aralıkta girdim bana böyle söylendi

Ben de 1 aralıkta girdim mülakata. Bize 2-3 haftada dönüş yapılacağı söylendi. Ben de henüz hiçbir mail almadım.

• Like
Tepkiler: cemkagann
Sonuçların açıklanmasının uzun olacağı söylendi bana ben kilo fazlası olduğum için 15 aralık girmiştim. Sanırım yedek listedeyiz ya yeni eğitim sınıfı açılır yada elenenlere göre bizlere bu yıl fırsat verecekler. Yada herkese topluca olumsuz .

Ben 2 aralıkta mülakata girdim, dönüş olmayınca mail attım ancak sürecin devam ettiğini belirttiler.

• Like
Tepkiler: cemkagann

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.