Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İlk üniversitemde ki avrupa birliği ilişkileri 2. ise sivil hava ulaştırma işletmeciliği.İlkini söylediğimde hemen sordu bölümünle ne alaka tgs diye.
Ben herhangibi havacılık bölümü okumadım ama hizmet sektörü odaklı bi bölüm okudum sizce gördüğünüz kadarıyla biraz olumsuz bi izlenim miydi

Ben herhangibi havacılık bölümü okumadım ama hizmet sektörü odaklı bi bölüm okudum sizce gördüğünüz kadarıyla biraz olumsuz bi izlenim miydi
2. üniversitemde bu bölümü okumasaydım bile havacılığa olan merakımdan dolayı bu işe girmek istiyorum gibi bir yanıt verebilirdim.Bana kalırsa bu onlar için belki pozitif bir kriter olabilir sonuçta bölümünü okuyup bu işe girmeyi istiyoruz ancak diğer bölümleri okuyanlar içinde bence negatif bir etki yaratmaz.

2. üniversitemde bu bölümü okumasaydım bile havacılığa olan merakımdan dolayı bu işe girmek istiyorum gibi bir yanıt verebilirdim.Bana kalırsa bu onlar için belki pozitif bir kriter olabilir sonuçta bölümünü okuyup bu işe girmeyi istiyoruz ancak diğer bölümleri okuyanlar içinde bence negatif bir etki yaratmaz.
Çok teşekkür ederim güzel yardımlarınız için inşallah yarın benim içinde güzel geçer 🌸

• Like
Tepkiler: Alper Cansu
İlk üniversitemde ki avrupa birliği ilişkileri 2. ise sivil hava ulaştırma işletmeciliği.İlkini söylediğimde hemen sordu bölümünle ne alaka tgs diye.
Çok özür diliyorum tekrar soruyorum ama burda neden tgs kısmı ve bölümüm ne alaka sorusu Türkçe mi iletildi tam anlayamadım. Kendinizi İngilizce tanıttıktan sonra birdaha Türkçe mi tanıttınız

Çok özür diliyorum tekrar soruyorum ama burda neden tgs kısmı ve bölümüm ne alaka sorusu Türkçe mi iletildi tam anlayamadım. Kendinizi İngilizce tanıttıktan sonra birdaha Türkçe mi tanıttınız
Ben ingilizce olarak okul hayatımı anlatırken ilk üniversitemden bahsederken araya girip ingilizce olarak soruldu neden tgs bölümünle ne alaka diye ardından ben yine ingilizce olarak devam edip işte 2. üniversitemde ki bölüm ile alakalı vs. anlattım.Okul hayatımı anlattıktan sonra direkt tamam yeterli Türkçe devam edelim dediler.

Ben ingilizce olarak okul hayatımı anlatırken ilk üniversitemden bahsederken araya girip ingilizce olarak soruldu neden tgs bölümünle ne alaka diye ardından ben yine ingilizce olarak devam edip işte 2. üniversitemde ki bölüm ile alakalı vs. anlattım.Okul hayatımı anlattıktan sonra direkt tamam yeterli Türkçe devam edelim dediler.
Anladım tamamdır çok çok teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: Alper Cansu
Valla onlar daha soru sormadan ben yanıtladığım için her soru için 3-4 cümlelik yanıtlar verdim.Kendini tanıt cümlesinden sonra detaylı açıklama ardından sadece neden Tgs senin üniversite bölümünle alakalı değil dedi bende 2. Üniversitem ile alakalı dedim öyle yeterli bu kadar dendi ve Türkçe devam edildi.
Kurul odası yalnızca bir tane mi yoksa birkaç tane var mı bilginşz var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.