Şimdi çıktım mülakattan arkadaşlar ilk başta sunum yapılıyor bi 20-30 dk arası ardından sınıftan tek tek adaylar çağırılıp mülakata geçiyorlar sınıfta son giren ben olduğum için mülakata biraz geç yanıtladım kusura bakmayın bu yüzden.Odaya girdiğim vakit 3 kişi vardı kurulda gayet güler yüzlülerdi direkt olarak bana ingilizce başlayalım kendini tanıtarak lütfen dediler anlattım okul hayatımı vs. ardından bu bizim için yeterli Türkçe devam edelim dediler neden Tgs diye soruldu ve bu işin yorucu ve tempoya dayalı bir iş olduğu için yapabilecek misin ve neden istiyorsun dendi.Ben baya detay verdim bunları yanıtlarken işte sakin bir kişiliğin var gibi üstesinden gelebilecek misin tarzı bir soru geldi ben baya detay verince sorulacak soru kalmadı bunlar yeterli bizler için dediler ve iyi günler diyerek uğurladılar yaklaşık olarak 10 dk sürmedi bile geçen senede başvuru sağlamıştım olumsuz olmuştu neden sence olumsuz yanıtlandın diye bir soru geldi sonuç olarak geçen seneden deneyim kazanmak gerçekten önemliymiş bugün hiç heyecan yapmadım neredeyse ve yerinde sınavlarda bu arada tam gaz devam ediyor binada mülakat ne zaman sonuçlanır dediğimde ik ya minimum 2-3 hafta veya 1 ay ancak Mart-Nisan aylarında eğitime başlayabiliriz dedi.Kafanıza takılan bir kısım ve sorular var ise yanıtlayabilirim diğer adaylarada başarılar diliyorum