Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba acaba neden bu işi istiyorsunuz dediklerinde ne gibi fallow up sorular sordular ardından soruları uzun cevaplamakta fayda var mı sizce yoksa yinede devamında bişi soruyorlar mı
Ben çok uzun uzun cevaplamadim açıkçası, tipik şeyler söyledim ingilizce olarak "yeni deneyimler kazanmak istiyorum, Konfor alanımdan çıkmak istiyorum, iletişim gerektiren mesleklere her zaman ilgi duydum, bu işin de bana uygun olduğunu düşünüyorum" gibi devamında size neden uygun oldugunu dusunuyosunuz diye sordular "çünkü iş etiğim var ve sabırlıyım" dedim. Daha da uzatmadilar zaten.

Merhaba acaba neden bu işi istiyorsunuz dediklerinde ne gibi fallow up sorular sordular ardından soruları uzun cevaplamakta fayda var mı sizce yoksa yinede devamında bişi soruyorlar mı
Chatgpt'den alıştırma yapabilirsiniz hakkinizda hayırlısı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.