Pozisyon veya İlan Adı
Zoretanin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Eceeee66

Üye
15 Kas 2025
8
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba, bir süredir saç derim için Zoretanin kullanıyordum, tedavim devam ediyordu aslında. Gün aşırı 10 mg kullanıyordum. Sağlık raporu alırken doktor yasak dedi, benim ilacım da bitmişti 10-15 gün önce, yemi ilaç yazdıracaktım. Ama yasak diyince yazdırmadım. Gördüğüm kadarıyla aktif kullanan birkaç kişi var. Bir problem olur mu ilerleyen zamanda acaba?

benim bildigim e nabizda gozukmuyorsa sorun yok.her muayeneden sonra kan testi veriyoruz zaten o ilaci icerken doktor gozetimi onundeyiz ben sorun olacagini dusunmuyorum

benim bildigim e nabizda gozukmuyorsa sorun yok.her muayeneden sonra kan testi veriyoruz zaten o ilaci icerken doktor gozetimi onundeyiz ben sorun olacagini dusunmuyorum
Yani e nabızda görünmemesinin imkanı yok ne yazık ki, doktorun yazdığı reçete e nabıza geçiyor.

ben de 10 yıl önce kullanmıştım. shgm doktoru özellikle "şu an kullanmıyorsunuz dimi" diye ısrar etti. kullanmadığımı söylediğimde tamam sorun yok o zaman dedi. 🤷🏻‍♀️

• Like
Tepkiler: eloscugum
ben de 10 yıl önce kullanmıştım. shgm doktoru özellikle "şu an kullanmıyorsunuz dimi" diye ısrar etti. kullanmadığımı söylediğimde tamam sorun yok o zaman dedi. 🤷🏻‍♀️
Zoretanin bende kullandım birkaç aylığına ve 5 yıl kadar önce ama sağlık kontrolünde hiçbir doktor bir şey sormadı onunla alakalı, kullanım amacına göre farklılaşıyor mu artık bilmiyorum. 5 yıl önce kullanmaya başladığımda da doktora kendi isteğimle sivilce tedavisi için kullanacağımı belirtip başlamıştım.

Zoretanin bende kullandım birkaç aylığına ve 5 yıl kadar önce ama sağlık kontrolünde hiçbir doktor bir şey sormadı onunla alakalı, kullanım amacına göre farklılaşıyor mu artık bilmiyorum. 5 yıl önce kullanmaya başladığımda da doktora kendi isteğimle sivilce tedavisi için kullanacağımı belirtip başlamıştım.
önceden kullanmış olmanız sorun değil zaten, Ece Hanım aktif olarak kullanıyormuş.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.