THY Yüz Yüze Mülakata Katılanlar

E

Emre61

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaş bugün olumlu sonuç maili aldım ve benim gibi bir çok arkadaşta olumlu maili almış. Aranızda yüz yüze mülakata giripte neler yaşadığını anlatmak isteyenler bu konu altında yardımcı olabilirse hepimiz için çok makbule geçer teşekkür ederim.

R

Reseph

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaş bugün olumlu sonuç maili aldım ve benim gibi bir çok arkadaşta olumlu maili almış. Aranızda yüz yüze mülakata giripte neler yaşadığını anlatmak isteyenler bu konu altında yardımcı olabilirse hepimiz için çok makbule geçer teşekkür ederim.
Hangi tarihte girmiştin?

G

ggg

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaş bugün olumlu sonuç maili aldım ve benim gibi bir çok arkadaşta olumlu maili almış. Aranızda yüz yüze mülakata giripte neler yaşadığını anlatmak isteyenler bu konu altında yardımcı olabilirse hepimiz için çok makbule geçer teşekkür ederim

Ben ajet yüzyüze mülakatına kadar katılmıştım muhtemelen thy ile benzerdir ben biraz bahsetmek isterim önbilginiz olsun diye. Öncelikle tebrik ederim ben ajetten gram ile kilodan elenenlerdenim. Thy den dün olumlu geldi bende aşırı mutluyum. Şimdi mülakat şöyle yazılı ve sözlü vire up olumlu geldi bizlere. Tekrar mail alacağız evrakları yükledikten sonra mülakat maili gelecek. Belirtilen adrese seçtiğiniz tarihte veya onların belirlediği (ajette ben kendim tarih ve saati seçmiştim) gideceğiz. Gittikten sonra önce boy kilo ajette dövme kontrolü yapmadılar sorumluluk size ait dediler yani eğer dövme yara izi vs varsa muhtemelen bunun sonuçları işten çıkarılma vsdir. Sonra ingilizce daha sonra olumlu alırsanız kurula giriyorsunuz. Kurulda her yerden soru gelebilir önce kendinizi tanıtmakla başlıyorsunuz sonra sizi demotive eden şeyler vs bu kişiden kişiye değişiyor siz yönlendiriyorsunuz sohbeti. Daha sonra kurul cevabı gelir ve sağlık aşamasına geçiyorsunuz. Ajette böyleydi Thy de galiba dövme için ayrı bi kıyafet giydiriyorlar detaylı inceliyorlar

E

elturco

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar erkek adaylar için minimum kilo gereksinimi nedir ? 1.76/60 kiloyum ben ve çok çekiniyorum. Muzdarip olan geçen var mı?

Z

Zel13

HavaPersonel.Com
Thy eğitim merkezi tam olarak nerede

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
Eski Atatürk Havalimanı binasının sahil kısmına doğru giden yol üzerinde. Şahsi aracı olmayan yada taksi tutmak istemeyen arkadaşlar için Sefaköy metrobüs durağının oradan yakınlarına giden minibüsler var o şekilde ulaşım sağlayabilir.

Z

Zel13

HavaPersonel.Com
Eski Atatürk Havalimanı binasının sahil kısmına doğru giden yol üzerinde. Şahsi aracı olmayan yada taksi tutmak istemeyen arkadaşlar için Sefaköy metrobüs durağının oradan yakınlarına giden minibüsler var o şekilde ulaşım sağlayabilir.
Çok teşekkür ederim

E

Emre61

HavaPersonel.Com
Mülakat orada yapılıyor değil mi ? Araç park edecek yer var mı

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
Mülakat orada yapılıyor değil mi ? Araç park edecek yer var mı
Evet orada oluyor mülakat.

İçeriye araçla girilebiliyordu eskiden şu an şahsi araçlara izin vermezler gibi bir değişiklik olacağını düşünmüyorum çünkü en nihayetinde THY ile görüşmeye gideceğiz oraya. Ben de araçla gideceğim mutlaka bir park yeri vardır içeride misafir otoparkı gibi.

Konuyu okuyanlar;