Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
2 Tem 2024
44
3
35
Merhaba, daha önce en son mülakat olan yüz yüze mülakata giren kişiler deneyimlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler şimdiden.

Merhaba, daha önce en son mülakat olan yüz yüze mülakata giren kişiler deneyimlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Geçen sene kurula gittiğimde önce doktor muayenesi oluyor daha sonra kurula çıkılıyor iki kişiyle görüşmüştüm kendinizi tanıtın ileride kendinizi nerede görüyorsun gibi sorular vardı uçaktan biri bir şey çalarsa ne yapardın ekip arkadaşın yardım etmezse nasıl davranırdın birkaç basit İngilizce sorular soruldu zorlayıcı değildi kesinlikle bir de kişilik testinde böyle böyle çıktın bu ekip çalışmasına uygun değil diye bence “yalandan” test ettiler … çok deneyimim olmadığı için kendimi sıkıştırılmış hissettim halbuki kendimiz olup profesyonel cevaplar verdiğimiz sürece sorun olmayacağını düşünüyorum keşke zamanında bunu yapsaydım :)

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.