Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
4 Kas 2025
56
17
5
Meslek
Kabin
Merhaba herkese,

Yüz yüze mülakat aşamasında kol gibi bölgelerdeki kıl sorun oluyor mu. Erkek olduğum için kollarım doğal olarak kıllı. Basit bir konu ama emin olamadım. Saçların düzenli olması da yeterlidir diye düşünüyorum. Üst bölgeyi geri tarama gibi konular sorun olmaz herhalde. Basit ama kafama takıldı bunlar . Basit birşeyden elenmek canımı sıkar çünkü

Merhaba herkese,

Yüz yüze mülakat aşamasında kol gibi bölgelerdeki kıl sorun oluyor mu. Erkek olduğum için kollarım doğal olarak kıllı. Basit bir konu ama emin olamadım. Saçların düzenli olması da yeterlidir diye düşünüyorum. Üst bölgeyi geri tarama gibi konular sorun olmaz herhalde. Basit ama kafama takıldı bunlar . Basit birşeyden elenmek canımı sıkar çünkü
Kıllar sorun olmaz ama içinizin rahat etmesi için kısaltmak isterseniz traş makinesinin ucuna takılan taraklarla biraz kısaltın

• Like
Tepkiler: gunes
Dövme, piercing, yara, yanık, doğum lekesi, ben/et beni, ameliyat/dikiş izi ve benzeri kalıcı izlerin yanı sıra, görünür bölgelerde egzama, vitiligo gibi kalıcı cilt rahatsızlıklarının değerlendirme kriterlerine uygunluğu fiziksel koşullara uygunluk sürecinde kontrol edilmektedir. Hazırlanan görselde de belirtildiği gibi, vücudun görünür bölgelerinde (görselde beyaz renkle belirtilen alanlarda) bu tür izlerin bulunmaması gerekmektedir. Detaylı bilgi için bağlantıya tıklayarak görseli inceleyebilirsiniz.

Fiziksel koşullara uygunluk kontrolünde ; belirtilen alanlarda dövme, piercing, yara, yanık, doğum lekesi, ben/et beni, ameliyat/dikiş izi veya kalıcı cilt rahatsızlıkları (örneğin; egzama, vitiligo vb.) tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca, Fiziksel koşullara uygunluk kontrolü öncesinde bu tür izlerinin olmadığını beyan eden ancak kontrollerde var olduğu belirlenen adaylar, süreci tamamlayamamakla birlikte gelecekteki kabin memuru alım ilanlarına da başvuruda bulunamayacaktır.

Kendi web sitesinde “kıl” sorun olacak gibi görünmüyor incelediğimde. Kabin memuru arkadaşım da böyle birşeyle karşılaşmadığını söyledi. Ama istersen kes dedi. Kesip kurtulacağız gibi duruyor :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.