Pozisyon veya İlan Adı
TGS yer hizmetleri memuru
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

burakozbuk

Üye
27 Ocak 2026
4
1
0
Meslek
Kabin
Pazartesi günü yerinde sınava girdim mülakat dönüşü ortalama ne zaman oluyor yada olumsuz olursa bunun hakkında bilgilendirme alıyor muyum acaba

Pazartesi günü yerinde sınava girdim mülakat dönüşü ortalama ne zaman oluyor yada olumsuz olursa bunun hakkında bilgilendirme alıyor muyum acaba
Olumsuz olursa acaba dönüş yaparlar mı
Evet olumsuz olursa da dönüş yapılıyor. Parça parça çağırıyorlar mülakata, olumsuz mesajı gelmediği sürece endişelenmenize gerek yok. Geçen yıl mülakata ilk girenlerden 1 1.5 ay sonra çağrılan arkadaşımın süreci olumlu sonuçlanmıştı.

hiç bilmiyorum. formda da böyle bir bilgi görmedim. Ama bu kadr uzun sürmesi normal değil bnce
Normal olmayan bu kadar hızlı dönüş yapmaları, süreci çok hızlı ilerletmeleri. Geçen senelerde hiç bu kadar hızlı ilerlememişti süreç. Normalde online sınavlar bittikten 4-5 gün 1 hafta sonra yerine sınav için davet gelirdi, bu yıl bitmeden gelmeye başladı. Yerinde sınavları yapınca birkaç hafta sonrasına mülakat maili gelirdi bu sefer 1-2 gün sonrasına geldi. Benim öngörüm Sabiha'da ciddi bir operasyon eksiği olduğu yönünde, bu yüzden acele ediyorlar. Hem de Sabiha'da büyüme olduğuna dair bir şeyler okumuştum(kaynak hatırlamıyorum). Alımlar artarak devam edebilir. Henüz kimsenin süreci sonuçlanmadı.

• Like
Tepkiler: mehveş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.