Maalesef hayırDönüş alan var mı ?
Merhabalar rica etsem dönüş aldığınız pozisyonunu söyleyebilir misiniz?Bana 5 ay önce başvurduğum çok farklı bir pozisyondan olumsuz dönüş maili geldi. Fakat o başvurum için sınav daveti dahi almamıştım. Acaba bu pozisyonun sınav sonucunu atarken yanlışlıkla 5 ay önceki diğer pozisyonun başlığını mı kullandılar diye düşündüm. Umudumu yitirmek istemiyorum![]()
dönüş oldu mu?İki hafta önce ingilizce, genel yetenek ve pit tamamladım ancak dönüş yok.
Benim alanda niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadığını söylüyor bu işte bir iş var kendileri açmıştı.Bana bugün mail ile olumsuz dönüş yapıldı. Bu konudaki pozisyon için. online yapılan sınava geçtiğimiz ayın 5 inde girmiştim. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim
Özür dilerim yanlış atmışım. Emniyet yönetim ile ilgili olumsuz mail geldi. Bu alan ile ilgili durumum devam ediyor.Benim alanda niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadığını söylüyor bu işte bir iş var kendileri açmıştı.
Aynen bu şekildeydi mesaj içeriğiBenim alanda niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadığını söylüyor bu işte bir iş var kendileri açmıştı.
Süreciniz olumsuz sonlanmıştır dese daha mantıklı sanki en azından direkt bitti öteki türlü sanki hiç dahil edilmemişiz gibiAynen bu şekildeydi mesaj içeriği
Ben Emniyet yönetimden hiç sınava girmedim o sebeple "niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadı" şeklinde mail geldi diye düşünmüştüm.Süreciniz olumsuz sonlanmıştır dese daha mantıklı sanki en azından direkt bitti öteki türlü sanki hiç dahil edilmemişiz gibi
Bense tam tersi sınava girdim yani uygun bulmasalar olumsuz derlerdiBen Emniyet yönetimden hiç sınava girmedim o sebeple "niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadı" şeklinde mail geldi diye düşünmüştüm.