AJET Yönetim Sistemleri Ve Doküman Yönetimi Uzmanı Ilanı

smn41

HavaPersonel.Com
Merhaba
Bu poziyon için sınava girip sonucu açıklanan var mı?

Airbird

HavaPersonel.Com
Bende merak ediyorum açıklanan var mı

loremipsum

HavaPersonel.Com
İki hafta önce ingilizce, genel yetenek ve pit tamamladım ancak dönüş yok.

smn41

HavaPersonel.Com
Aynı durumdayız. Sınav sonucu ile ilgili henüz olumlu yada olumsuz cevap almadım

smn41

HavaPersonel.Com
Bana 5 ay önce başvurduğum çok farklı bir pozisyondan olumsuz dönüş maili geldi. Fakat o başvurum için sınav daveti dahi almamıştım. Acaba bu pozisyonun sınav sonucunu atarken yanlışlıkla 5 ay önceki diğer pozisyonun başlığını mı kullandılar diye düşündüm. Umudumu yitirmek istemiyorum :)

smn41

HavaPersonel.Com
Olumlu yada olumsuz dönüş olursa paylaşırmısınız

Ajgsfadadajana

HavaPersonel.Com
Bana 5 ay önce başvurduğum çok farklı bir pozisyondan olumsuz dönüş maili geldi. Fakat o başvurum için sınav daveti dahi almamıştım. Acaba bu pozisyonun sınav sonucunu atarken yanlışlıkla 5 ay önceki diğer pozisyonun başlığını mı kullandılar diye düşündüm. Umudumu yitirmek istemiyorum :)
Merhabalar rica etsem dönüş aldığınız pozisyonunu söyleyebilir misiniz?

smn41

HavaPersonel.Com
Galiba çok yoğunlar. Sürekli ilan açılıp kapanıyor. Bizim pozisyona en kısa zamanda sıra geleceğini umalım

smn41

HavaPersonel.Com
Bana bugün mail ile olumsuz dönüş yapıldı. Bu konudaki pozisyon için. online yapılan sınava geçtiğimiz ayın 5 inde girmiştim. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim

Airbird

HavaPersonel.Com
Bana bugün mail ile olumsuz dönüş yapıldı. Bu konudaki pozisyon için. online yapılan sınava geçtiğimiz ayın 5 inde girmiştim. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim
Benim alanda niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadığını söylüyor bu işte bir iş var kendileri açmıştı.

smn41

HavaPersonel.Com
Benim alanda niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadığını söylüyor bu işte bir iş var kendileri açmıştı.
Özür dilerim yanlış atmışım. Emniyet yönetim ile ilgili olumsuz mail geldi. Bu alan ile ilgili durumum devam ediyor.

smn41

HavaPersonel.Com
Süreciniz olumsuz sonlanmıştır dese daha mantıklı sanki en azından direkt bitti öteki türlü sanki hiç dahil edilmemişiz gibi
Ben Emniyet yönetimden hiç sınava girmedim o sebeple "niteliklerinize uygun pozisyon bulunmadı" şeklinde mail geldi diye düşünmüştüm.

Konuyu okuyanlar;