TGS Yolcu Hizmetleri Memurluğu

• Konbuyu başlatan Cosette
  • Başlangıç tarihi
Cosette

Cosette

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben 24 yaşındayım, İngiliz Dili mezunuyum. Havaalanında yolcu hizmetleri memuru olarak çalışmak istiyorum.

Kariyer.net’te Pegasus’un bir ilanına başvurdum fakat çok fazla başvuru olduğu için çağırılacağımdan pek umutlu değilim açıkçası.

Kariyer.net haricinde başvuru yapabileceğim bir yer var mıdır? Ortalama ne kadar sürede çağırırlar? İşe girmek için bir tanıdığımın olması şart mı?

Sektörün içinde olan kişiler beni bilgilendirebilirse sevinirim. Teşekkürler.

N

Nox

HavaPersonel.Com
Aynı pozisyona kariyer den başvurdum mailden çağırılıyorsunuz. Süreciniz başlamış oluyor. Özgeçmişiniz görüntülendikten birkaç gün sonra mail geliyor. Pegasus başka yerden kabul etmiyor. Ben yaklaşık 1 ay önce başvurmuştum. Hangi gün başvurdunuz bilmiyorum geçen hafta yazılı sınavlar yapıldı bu hafta mülakat haftası. Bir sonraki tura kalabilirsiniz.

Cosette

Cosette

HavaPersonel.Com
Aynı pozisyona kariyer den başvurdum mailden çağırılıyorsunuz. Süreciniz başlamış oluyor. Özgeçmişiniz görüntülendikten birkaç gün sonra mail geliyor. Pegasus başka yerden kabul etmiyor. Ben yaklaşık 1 ay önce başvurmuştum. Hangi gün başvurdunuz bilmiyorum geçen hafta yazılı sınavlar yapıldı bu hafta mülakat haftası. Bir sonraki tura kalabilirsiniz.
Çok teşekkürler.

arcx

arcx

HavaPersonel.Com
Merhabaiyi günler herkese. Konudan bağımsız ama pegasus uçak yükleme işçisi mülakat soruları nedir acaba? Özellikle 2024 de yakın zamanda giren varsa bilgi verebilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu okuyanlar;