Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

utrhed

Üye
6 Tem 2025
48
9
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Katılmış olduğum, Çelebi yolcu hizmetleri mülakatlarından tüm süreci başarıyla geçtim. Fakat bir buçuk ay bekletilip sonrasında olumsuz geri dönüş aldım. Van ferit Melen havalimanı Çelebi şirketi liyakatsiz bir işe alım yapmıştır. Üstelik en uygun adayları elinin tersiyle itip, bir gerekçe bile göstermeden, sürekli bekletip duran bir yol izlemiştir. Emeklerimize yazık.

Çok geçmiş olsun hocam ingilizce mülakat sonrasi ne zman iletisime gectiler sizinle
Yazılı İngilizcenin hemen ertesi günü iletişime geçildi. Havalimanına çağırıldım yolcu hizmetleri şefi ve konferansla istanbuldan İK dan katılan bir hanımefendiyle görüşme yapıldı. Herşey güzel geçti, olumlu olacağı takdirde , görüntülü İngilizce mülakatı olacağı söylendi. Sonrasında mail geldi görüntülü speaking için, daha sonra onu da geçtim bir süre sonra tekrar havalimanına çağırıldım. Son mülakat dendi ve bir buçuk hafta sonra olumsuz yönde bir arama gerçekleştirdiler. Süreç toplam da bir buçuk aya yakın sürdü.

• Like
Tepkiler: gunes
Yazılı İngilizcenin hemen ertesi günü iletişime geçildi. Havalimanına çağırıldım yolcu hizmetleri şefi ve konferansla istanbuldan İK dan katılan bir hanımefendiyle görüşme yapıldı. Herşey güzel geçti, olumlu olacağı takdirde , görüntülü İngilizce mülakatı olacağı söylendi. Sonrasında mail geldi görüntülü speaking için, daha sonra onu da geçtim bir süre sonra tekrar havalimanına çağırıldım. Son mülakat dendi ve bir buçuk hafta sonra olumsuz yönde bir arama gerçekleştirdiler. Süreç toplam da bir
Katılmış olduğum, Çelebi yolcu hizmetleri mülakatlarından tüm süreci başarıyla geçtim. Fakat bir buçuk ay bekletilip sonrasında olumsuz geri dönüş aldım. Van ferit Melen havalimanı Çelebi şirketi liyakatsiz bir işe alım yapmıştır. Üstelik en uygun adayları elinin tersiyle itip, bir gerekçe bile göstermeden, sürekli bekletip duran bir yol izlemiştir. Emeklerimize yazık.
Merhaba bende ayni sureclerden gectim hatta ilk basta farkli bir sehir icin basvurmustum ancak orasi alim yapinca oranin surecine de dahil oldum sizin icin 1.5 ay suren surec benim icin eylul ayindan beri devam ediyordu fakat yine bende olumsuz bir donus aldim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.