11 şubatta mülakata girdim hala dönüş almadımmülakat sonrası dönüş alan oldu mu? ne kadar süredir dönüş bekliyorsunuz?
bende 11 şubatta girdim mülakata 3 haftayı bulur demişlerdi dönüşler için sitede bi yazı okudum olumsuz dönüşler bitmiş olumlulara başlamışlar diye ama ne kadar doğru bilmiyorum11 şubatta mülakata girdim hala dönüş almadım
Ben de gördüm onu. Olumlu dönüldükten ne kadar süre sonra kontrat imzalanıyor acaba? Vakit tanınıyor mu?bende 11 şubatta girdim mülakata 3 haftayı bulur demişlerdi dönüşler için sitede bi yazı okudum olumsuz dönüşler bitmiş olumlulara başlamışlar diye ama ne kadar doğru bilmiyorum
geçen sene çalışan birinden öğrendim olumlu dönüşten sonra evrak teslimi için tarih vermişler teslim ettikten sonra eğitim için yine uzun süre dönüş yapılmamış nisanda eğitime başlamış mayısda sahadaymış sözleşme ne zaman imzalanıyor bir bilgim yok amaBen de gördüm onu. Olumlu dönüldükten ne kadar süre sonra kontrat imzalanıyor acaba? Vakit tanınıyor mu?
Sunumda anlatmışlardı ya ilk ay işkur asgari ödeyecek kalanı biz tamamlayacağız vs. onu net biliyor musunuz? Üstünü aynı ay içinde mi tammalıyorlar yoksa deneme süreci (2ay) bittikten sonra mı? Bir de eğitim esnasında maaş alınıyor mu?geçen sene çalışan birinden öğrendim olumlu dönüşten sonra evrak teslimi için tarih vermişler teslim ettikten sonra eğitim için yine uzun süre dönüş yapılmamış nisanda eğitime başlamış mayısda sahadaymış sözleşme ne zaman imzalanıyor bir bilgim yok ama
eğitim esnasında asgari alınıyor diye biliyorum diğer konu içinde ayrı ayrı yatacağını düşünmüyorum direkt şirket maaş gününde o ay ki ücretimizi yatırıyodurSunumda anlatmışlardı ya ilk ay işkur asgari ödeyecek kalanı biz tamamlayacağız vs. onu net biliyor musunuz? Üstünü aynı ay içinde mi tammalıyorlar yoksa deneme süreci (2ay) bittikten sonra mı? Bir de eğitim esnasında maaş alınıyor mu?
Siz sadece yhm. İçin mi başvurdunuz? Tgs çalışanlarının yorumlarını okudum inanılmaz kötü yorumlar vareğitim esnasında asgari alınıyor diye biliyorum diğer konu içinde ayrı ayrı yatacağını düşünmüyorum direkt şirket maaş gününde o ay ki ücretimizi yatırıyodur
evet sadece yhm için başvurdum çalışan bi arkadaşım var onunla konuştum ama kötü bir şey söylemedi sadece kadro vermiyolar bunu söyledi onun dışında maaş hakkında en yüksek verenlerden olduğunu söyledi ve çalışma saatleri diğer şirketlere göre daha iyiymiş diğer şirketlerde çalışan arkadaşlarım da var onlarda tgs çalışma saatleri çalışma şekli olarak iyi olduğunu söyledilerSiz sadece yhm. İçin mi başvurdunuz? Tgs çalışanlarının yorumlarını okudum inanılmaz kötü yorumlar var
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.