Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mysteryy

Üye
8 Şub 2026
12
5
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
mülakat sonrası dönüş alan oldu mu? ne kadar süredir dönüş bekliyorsunuz?

Ben de gördüm onu. Olumlu dönüldükten ne kadar süre sonra kontrat imzalanıyor acaba? Vakit tanınıyor mu?
geçen sene çalışan birinden öğrendim olumlu dönüşten sonra evrak teslimi için tarih vermişler teslim ettikten sonra eğitim için yine uzun süre dönüş yapılmamış nisanda eğitime başlamış mayısda sahadaymış sözleşme ne zaman imzalanıyor bir bilgim yok ama

geçen sene çalışan birinden öğrendim olumlu dönüşten sonra evrak teslimi için tarih vermişler teslim ettikten sonra eğitim için yine uzun süre dönüş yapılmamış nisanda eğitime başlamış mayısda sahadaymış sözleşme ne zaman imzalanıyor bir bilgim yok ama
Sunumda anlatmışlardı ya ilk ay işkur asgari ödeyecek kalanı biz tamamlayacağız vs. onu net biliyor musunuz? Üstünü aynı ay içinde mi tammalıyorlar yoksa deneme süreci (2ay) bittikten sonra mı? Bir de eğitim esnasında maaş alınıyor mu?

Sunumda anlatmışlardı ya ilk ay işkur asgari ödeyecek kalanı biz tamamlayacağız vs. onu net biliyor musunuz? Üstünü aynı ay içinde mi tammalıyorlar yoksa deneme süreci (2ay) bittikten sonra mı? Bir de eğitim esnasında maaş alınıyor mu?
eğitim esnasında asgari alınıyor diye biliyorum diğer konu içinde ayrı ayrı yatacağını düşünmüyorum direkt şirket maaş gününde o ay ki ücretimizi yatırıyodur

Siz sadece yhm. İçin mi başvurdunuz? Tgs çalışanlarının yorumlarını okudum inanılmaz kötü yorumlar var
evet sadece yhm için başvurdum çalışan bi arkadaşım var onunla konuştum ama kötü bir şey söylemedi sadece kadro vermiyolar bunu söyledi onun dışında maaş hakkında en yüksek verenlerden olduğunu söyledi ve çalışma saatleri diğer şirketlere göre daha iyiymiş diğer şirketlerde çalışan arkadaşlarım da var onlarda tgs çalışma saatleri çalışma şekli olarak iyi olduğunu söylediler

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.