Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

nurs

Üye
28 Şub 2025
46
10
5
Merhaba Thy kabin memurluğundan 2 ay önce olumsuz dönüş aldım İngilizceden Tgs yhm ilan açıldığında başvuracağım ama ingilizceden olumsuz dönüş almam Tgs sürecimi etkiler mi acaba? Saolun şimdiden biliyorum iki ayrı şirket ama birbirlerine bağlı yinede risk almak istemiyorum

Bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. TK ve iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmadığınız sürece başvurabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: gunes
İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Bodrum, Dalaman oluyor. Ankara geçen sene Ramp ilanı açmışlardı sadece bu yıl nasıl olur bilemem.
teşekkürler peki bu kadro vermeme sezonluk alma yorumu hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba, ilanda detay görürüz ancak genel mi böyle?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.