Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

brctnc

Üye
10 Ocak 2025
153
40
35
Bu sene yedeklerden geri dönüs oldu mu yıl bitti yeni ilan gelcek ama malesef yedeklerle hicbir işlem olmadı

Merhaba, yeni ilanla birlikte maalesef yedeklerin durumu sona eriyor. Yeni ilanın önümüzdeki günlerde yayımlanmasını bekliyoruz.

• Like
Tepkiler: AeroNomad ve gunes
Ben mail göndermiştim peşinden hemen aradılar. Yedeklerle ilgili henüz nasıl işlem yapılacağını görüşmediklerini söylemişlerdi. (Aralık başı gibi görüştüm) Öncelik verirlerse iletişime geçeceklermiş. Herhangi bir şey olmazsa başvuru açıldığında yeni başvuru yapabileceğimizi söylediler. Açıkcası çok yazık oldu, üzücü bir durum. Yedek havuzuna alındığımı başvurudan 5 ay sonra öğrendim. Sıfırdan yine baştan yapılırsa yine bi o kadarlık süreç başlayacak demektir. Süreç uzun onlarda kendilerine göre haklılardır sonuçta binlerce kişi başvuru yapıyor ama keşke yedekte olanlara öncelik verilse…

Ben mail göndermiştim peşinden hemen aradılar. Yedeklerle ilgili henüz nasıl işlem yapılacağını görüşmediklerini söylemişlerdi. (Aralık başı gibi görüştüm) Öncelik verirlerse iletişime geçeceklermiş. Herhangi bir şey olmazsa başvuru açıldığında yeni başvuru yapabileceğimizi söylediler. Açıkcası çok yazık oldu, üzücü bir durum. Yedek havuzuna alındığımı başvurudan 5 ay sonra öğrendim. Sıfırdan yine baştan yapılırsa yine bi o kadarlık süreç başlayacak demektir. Süreç uzun onlarda kendilerine göre haklılardır sonuçta binlerce kişi başvuru yapıyor ama keşke yedekte olanlara öncelik verilse…
Geçen sene yedekler yilsonu ise alinmisti bu sene herhangi bir işlem yapılmadı cok üzücü bir durum tekrardan başa sarmak.Aranirsaniz eğer ilan gelmeden önce buraya yazar mısınız en azından bilgi sahibi olalım.

• Like
Tepkiler: AeroNomad
Madem dönmeyeceklerdi neden en başta reddetmediler yazık değil mi bu kadar insan haber bekledi belki bir umut dönüş olur diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.