Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru

Girlytalk

Üye
10 Eyl 2025
26
6
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Herkese merhaba ben tgs yolcu hizmetleri memuru ilanı açılmasını bekliyorum aylardır başvuru için ama normal sağlık tetiklerinin yanında enbaıza da bakıyolarmış e nabızımda sedef ve seboreik dermatit tanım var saçımda oluyo genelde ve ilaç kullandığım için şuanda o da yok sorun ederler mi işime engel olucak hiç birşeyim yok(alerjik de değil)

Bende bekliyorum herhangi bir fikriniz varmı ? İlanların ne zaman açılacağına dair ve evet herşeye bakıyorlar evet işine engel olacak birsey yoksa dert etmene gerek yok

Bende bekliyorum herhangi bir fikriniz varmı ? İlanların ne zaman açılacağına dair ve evet herşeye bakıyorlar evet işine engel olacak birsey yoksa dert etmene gerek
Bazen en ufak sebepten elediklerini okudum tedirgin oldum.tekrar ilan açma durumu en geç ocakta olur bence bu sene ocakta açıldı çünkü tahmin sadece

Bazen en ufak sebepten elediklerini okudum tedirgin oldum.tekrar ilan açma durumu en geç ocakta olur bence bu sene ocakta açıldı çünkü tahmin sadece
sedeften dolayı elemezler zannetmiyorum ama tgs bu burun akıntısına eliyor yine de her zaman bi kaygı içinizde olur. ve evet aralık sonu ocak başı ilan açılır

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.