Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Jdjgo

Üye
2 Eyl 2025
56
9
5
Meslek
Kabin
biraz önce kuruldan olumlu mesaj aldım 10 dakika sonra sağlıkla alakalı olan bir mesaj aldım fakat herhangi bir hastane adı yazmıyor ya da bir bilgi yok sadece istenilen tahlillerin adı var bu süreçte nasıl ilerleyecek veya bilgisi olan varmı

• Like
Tepkiler: dnztgn62
biraz önce kuruldan olumlu mesaj aldım 10 dakika sonra sağlıkla alakalı olan bir mesaj aldım fakat herhangi bir hastane adı yazmıyor ya da bir bilgi yok sadece istenilen tahlillerin adı var bu süreçte nasıl ilerleyecek veya bilgisi olan varmı
Hocam hangi tarihte kurula girmiştiniz

Özel klinikler de yaptırabilirsiniz hocam , Anadolu yakasında oturuyorsanız Ataşehir ‘ de örnek tıp merkezi var. Aşağıdaki tahlilleri istediler ise 1580₺ ücret ile yaptırabilirsiniz.

Lsv bel grafisi
Akciğer filmi
Solunum fonksiyon testi
Kan sayımı
Açlık şekeri
Hbsag ( hepatit )
İşitme testi
Ekg
İdrar tahlili

Özel klinikler de yaptırabilirsiniz hocam , Anadolu yakasında oturuyorsanız Ataşehir ‘ de örnek tıp merkezi var. Aşağıdaki tahlilleri istediler ise 1580₺ ücret ile yaptırabilirsiniz.

Lsv bel grafisi
Akciğer filmi
Solunum fonksiyon testi
Kan sayımı
Açlık şekeri
Hbsag ( hepatit )
İşitme testi
Ekg
İdrar tahlili
Yani herhangi bir hastane olabilir mi onların belirlediği bir hastane yok dimi

Yani herhangi bir hastane olabilir mi onların belirlediği bir hastane yok dimi
Yok hocam , dilediğiniz yerde yaptırabilirsiniz.
Zaten evrak teslim tarihi verdiler size , bu zamana kadar yaptırın testlerinizi. Evrak teslimin de ilk gireceğiz yer doktor odası olacak. Evraklarınızı inceleyecek ve size sorular soracak. Herhangi bir sıkıntı yoksa size olumlu diyecek ve evraklarınızı IK ya teslim edin diyecekler. 4 şubatta hepsini teslim ettim , eğitim için aranma bekliyorum bende

Lsv bel grafisi
Akciğer filmi
Solunum fonksiyon testi
Kan sayımı
Açlık şekeri
Hbsag ( hepatit )
İşitme testi
Ekg
İdrar tahlili

Yok hocam , dilediğiniz yerde yaptırabilirsiniz.
Zaten evrak teslim tarihi verdiler size , bu zamana kadar yaptırın testlerinizi. Evrak teslimin de ilk gireceğiz yer doktor odası olacak. Evraklarınızı inceleyecek ve size sorular soracak. Herhangi bir sıkıntı yoksa size olumlu diyecek ve evraklarınızı IK ya teslim edin diyecekler. 4 şubatta hepsini teslim ettim , eğitim için aranma bekliyorum bende
Sonrasında gene bir rapor almam gerek gerekli mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.