Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba şu an olumlu dönüş alıp güncel olarak bir işte çalışanlar sizce istifasını vermeli mi ? Yani bir eğitim tarihi verilmediği için sizce beklemeli miyiz yoksa istifayı verelim mi hemen ? Bilgisi olan yazabilir mi
Merhaba ben evrak teslimi sırasında oradaki beyefendiye sormuştum bana ihbar süreni başlat dedi ama eğitim tarihi hakkında sana net bilgi veremem dedi. Martın son haftası da olabilir dedi 2. haftası da. Seni arayacaklar eğitim tarihi hakkında dedi.
Merhaba ben evrak teslimi sırasında oradaki beyefendiye sormuştum bana ihbar süreni başlat dedi ama eğitim tarihi hakkında sana net bilgi veremem dedi. Martın son haftası da olabilir dedi 2. haftası da. Seni arayacaklar eğitim tarihi hakkında dedi.
Merhaba. Sağlıkla ilgili herhangi bir probleminiz yoksa ihbarınınızı başlatabilirsiniz. Bende bu hafta ihbarımı bildireceğim. Tahminim bu hafta bizi arayabilirler eğitiminiz şu tarihte başlayacak diye.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.