Teşekkürler, ben olumlu dönüş aldığım gibi başlattım ihbarr süresini umarım martın son haftasında olur eğitim o zaman rahat olur benim için.Merhaba ben evrak teslimi sırasında oradaki beyefendiye sormuştum bana ihbar süreni başlat dedi ama eğitim tarihi hakkında sana net bilgi veremem dedi. Martın son haftası da olabilir dedi 2. haftası da. Seni arayacaklar eğitim tarihi hakkında dedi.
Benim tahminim 18 mart gibi başlayabilir eğitim. Hayırlısı olsun hepimiz için.Teşekkürler, ben olumlu dönüş aldığım gibi başlattım ihbarr süresini umarım martın son haftasında olur eğitim o zaman rahat olur benim için.
Sabit telefonMerhabalar, olumlu dönüşleri sabit telefondan mı yoksa mobil telefondan mı yapıyorlar acaba?
Teşekkür ederimSabit telefon
Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız içinn o zaman ben de yarın başlatıyım değil mi sonuçta bu saatten sonra olumsuz dönülmezMerhaba ben evrak teslimi sırasında oradaki beyefendiye sormuştum bana ihbar süreni başlat dedi ama eğitim tarihi hakkında sana net bilgi veremem dedi. Martın son haftası da olabilir dedi 2. haftası da. Seni arayacaklar eğitim tarihi hakkında dedi.
Merhaba. Sağlıkla ilgili herhangi bir probleminiz yoksa ihbarınınızı başlatabilirsiniz. Bende bu hafta ihbarımı bildireceğim. Tahminim bu hafta bizi arayabilirler eğitiminiz şu tarihte başlayacak diye.Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız içinn o zaman ben de yarın başlatıyım değil mi sonuçta bu saatten sonra olumsuz dönülmez
İşyeri hekimi sağlıkla ilgili her şeyi kontrol etti tüm sonuçları okayledii sanırım sonra sorun çıkmaz inşallah Tamamdır o zaman ben de başlatacağım hakkımızda en güzeli olsunnn bu arada hayırlı olsunnnMerhaba. Sağlıkla ilgili herhangi bir probleminiz yoksa ihbarınınızı başlatabilirsiniz. Bende bu hafta ihbarımı bildireceğim. Tahminim bu hafta bizi arayabilirler eğitiminiz şu tarihte başlayacak diye.
İşyeri hekimi sağlıkla ilgili her şeyi kontrol etti tüm sonuçları okayledii sanırım sonra sorun çıkmaz inşallah Tamamdır o zaman ben de başlatacağım hakkımızda en güzeli olsunnn bu arada hayırlı olsunnn
İşyeri hekimine onaylatmaya gittiginizde sormadınız mı ne zaman baslayacak diyeİşyeri hekimi sağlıkla ilgili her şeyi kontrol etti tüm sonuçları okayledii sanırım sonra sorun çıkmaz inşallah Tamamdır o zaman ben de başlatacağım hakkımızda en güzeli olsunnn bu arada hayırlı olsunnn
Yani dönüş olur mu dedim eğitim için dönüş alırsınız dediler sadece çok kalabalıktı bi de gittiğim gün çok detaylı bilgi verilmiyorduİşyeri hekimine onaylatmaya gittiginizde sormadınız mı ne zaman baslayacak diye
Bugün eğitime başlayanlar olmuşArkadaslar bugun evrak teslimi saglık kontrolu tamamlayıp egitim tarihi alan oldumu
Çıkış yapmadan başlayamazsınız.Merhaba ihbar süresi dolmadan eğitime başlayanınız var mı aranızda bir iş yerinden çıkış yapılmadan başlanabiliyor mu onu merak ettim sizin süreciniz nasıl işledi tam olarak @Aorn @HavacıKaptan