nirvanadakideli
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam. Arananlara nerden sağlık raporu alabilirsiniz diye bilgi verildi mi? Yoksa istediğimiz yerden alabiliyor muyuz? Bildiğiniz anlaşmalı yerler var mı?
Siz ne zaman mülakata girdinizArkadaşlar selam. Arananlara nerden sağlık raporu alabilirsiniz diye bilgi verildi mi? Yoksa istediğimiz yerden alabiliyor muyuz? Bildiğiniz anlaşmalı yerler var mı?
Nerde saat kaçtaArkadaşlar selam. Arananlara nerden sağlık raporu alabilirsiniz diye bilgi verildi mi? Yoksa istediğimiz yerden alabiliyor muyuz? Bildiğiniz anlaşmalı yerler var mı?
Merhaba, istediğiniz yerden alabilirsiniz anlaşmalı olduğu yer yok. 20 martta mülakata girdim , dün 15:50 de mesaj geldi . Nasıl yetiştirecez bilmiyorum özel hastaneleri aradım en az 3K istedilerArkadaşlar selam. Arananlara nerden sağlık raporu alabilirsiniz diye bilgi verildi mi? Yoksa istediğimiz yerden alabiliyor muyuz? Bildiğiniz anlaşmalı yerler var mı?
19 mart saatini hatırlamıyorumSiz ne zaman mülakata girdiniz
Özel florya hastanesi 600 tl dedi bilginiz olsunMerhaba, istediğiniz yerden alabilirsiniz anlaşmalı olduğu yer yok. 20 martta mülakata girdim , dün 15:50 de mesaj geldi . Nasıl yetiştirecez bilmiyorum özel hastaneleri aradım en az 3K istediler
bütün istedikleri testi mi 600 tlye yaptırdınız tam anlayamadımözel florya hastanesi avcılarda 600 tl ye aldım 30 dakika önce. isterseniz bir bakın yakınsanız
evet 600 tlbütün istedikleri testi mi 600 tlye yaptırdınız tam anlayamadım
Haftasonu yapıyorlar mı bütün testleriözel florya hastanesi avcılarda 600 tl ye aldım 30 dakika önce. isterseniz bir bakın yakınsanız
çok iyiymiş bilmiyordum medicana işitme testi hariç 8300 tl aldı bütün testler içinevet 600 tl
yapıyorlar pazartesi teslim edilmesi gerek çünküHaftasonu yapıyorlar mı bütün testleri
Bazı testler haftasonu olduğu için pazartesiye kalır demişler başkasına yine aynı hastanedeyapıyorlar pazartesi teslim edilmesi gerek çünkü
ben sabah aradım florya hastanesini bana öğlene kadar gelin öğlene kadar bugün dediler. geldik bitirdik isterseniz arayın ne zaman kapatır bilmiyorumHaftasonu yapıyorlar mı bütün testleri
gerçekten çok uyguna yapmışsınız şuan 12k gitti medicanadaben sabah aradım florya hastanesini bana öğlene kadar gelin öğlene kadar bugün dediler. geldik bitirdik isterseniz arayın ne zaman kapatır bilmiyorum
yani biraz kötü olmuş ama olsun tek seferde vericeksin bunu çok verdim diye düşünmegerçekten çok uyguna yapmışsınız şuan 12k gitti medicanada
Bir sürü anlaşmalı yer var 500 600 fiyat veriyorlarMerhaba, istediğiniz yerden alabilirsiniz anlaşmalı olduğu yer yok. 20 martta mülakata girdim , dün 15:50 de mesaj geldi . Nasıl yetiştirecez bilmiyorum özel hastaneleri aradım en az 3K istediler
Bana dün ücret 800 TLözel florya hastanesi avcılarda 600 tl ye aldım 30 dakika önce. isterseniz bir bakın yakınsanız
Kaman iş merkezindeki bir yerle görüştüm 500 tl arkadaslar bilginizeTestler 2 saat sürüyor arkadaşlar pazartesi yetişir. Çok büyük paralar vermeyin. 800-1500 arası yaptırın.