13 Mar 2024
25
0
0
Arkadaşlar selam. Arananlara nerden sağlık raporu alabilirsiniz diye bilgi verildi mi? Yoksa istediğimiz yerden alabiliyor muyuz? Bildiğiniz anlaşmalı yerler var mı?

Arkadaşlar selam. Arananlara nerden sağlık raporu alabilirsiniz diye bilgi verildi mi? Yoksa istediğimiz yerden alabiliyor muyuz? Bildiğiniz anlaşmalı yerler var mı?
Merhaba, istediğiniz yerden alabilirsiniz anlaşmalı olduğu yer yok. 20 martta mülakata girdim , dün 15:50 de mesaj geldi . Nasıl yetiştirecez bilmiyorum özel hastaneleri aradım en az 3K istediler

özel florya hastanesi avcılarda 600 tl ye aldım 30 dakika önce. isterseniz bir bakın yakınsanız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.