Geçen hafta sağlık belgelerinde problem olan bir iki kişiyi göndermişler galiba. Böyle bir olay gördünüz mü sağlık evrağında problem olan ? Bizde yoktu da sabah gitmiştim 10 gibi idtm ye
Merhaba nasıl göndermişler kontrolde mi yoksa eğitimde mi?

Geçen hafta sağlık belgelerinde problem olan bir iki kişiyi göndermişler galiba. Böyle bir olay gördünüz mü sağlık evrağında problem olan ? Bizde yoktu da sabah gitmiştim 10 gibi idtm ye
Bazı arkadaşlarda problem olmuş. Problem de eksik evrak fln onları getir demişler.
Evrakların da bir eksik olmayan
Sonuçlarında sıkıntı olmayan
Kronik bir rahatsızlığı bulunmayan adaylara onay veriyorlar. Kaşeyi basıyor imzasını atıyor onayladım diyor.

Bazı arkadaşlarda problem olmuş. Problem de eksik evrak fln onları getir demişler.
Evrakların da bir eksik olmayan
Sonuçlarında sıkıntı olmayan
Kronik bir rahatsızlığı bulunmayan adaylara onay veriyorlar. Kaşeyi basıyor imzasını atıyor onayladım diyor.
bana kaşe ve imza vs atmadı sadece evraklarımı aldı sanırım olumsuz...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.