FurkanX

Üye
17 Ara 2023
42
7
35
Merhaba arkadaşlar, ilan kapandıktan sonra mülakat için aramaya başladılar mı acaba ?

Mülakat için çağırılan oldu mu acaba? Buradan bilgi paylaşabilir misiniz çağrılan varsa

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

TGS İnsan Kaynakları B234

Bana böyle bir msj geldi eğitim bilgilerimi girmiştim oysa ki🥺

Biz ingilizce sınavına girdik online olarak bize haftayamı gelir mülakat daveti bilen varsa yazarsa sevinirim

Başvurmuş olduğunuz pozisyona dair istenen eğitim bilgilerinizi belirtmediğiniz için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

Bana böyle bir msj geldi eğitim bilgilerimi girmiştim oysa ki🥺

Başvurmuş olduğunuz ilana dair tarafınıza SMS yolu ile gönderilen formu doldurmadığınız için 2024 yılı mülakat süreçlerimize dahil edememekteyiz. İyi günler dileriz.

Bana gelen mesajda bu şaka gibi ya bana form smsi göndermediler ki doldurayım gönderselerdi gelirdi mesaj doldururdum resmen dalga geçiyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.