TGS Yhm Geri Dönüşleri

• Konbuyu başlatan AviationSoon
  • Başlangıç tarihi
Merhaba,

Bir kaç yerde geri dönüşlerin şirket hattı yerine mobil numara üzerinden döndüklerini okudum. Şuan mevcut işimden dolayı çok fazla bilmediğim numara arıyor, böyle bir durum var mı yoksa mülakat tarihi atarken yazılan 212li numaralar mı arıyor

36 36lı numaradan mı bahssediyorsunuz?

Yok henüz aramadılar ama bi kaç yerde mobil numara falan yazıyorlardı aradılar diye ordan aklım karıştı
hee tamam bazı kişilere dün olumsuz mesaj gitmiş bakalım arayacaklar mı bizi, eğer aranan olursa buradan yazsın haberleşelim veya mesaj gelirse

hee tamam bazı kişilere dün olumsuz mesaj gitmiş bakalım arayacaklar mı bizi, eğer aranan olursa buradan yazsın haberleşelim veya mesaj gelirse
Olur elbette bir gelişme olursa yazacağım, numara konusunda eminsiniz değil mi yoktan yere kaçırmayalım

Olur elbette bir gelişme olursa yazacağım, numara konusunda eminsiniz değil mi yoktan yere kaçırmayalım
Eminiz evet 3636 lı numaralardan arıyorlar. Aramayıp mesajda atabilirler ilk önce bu arada mesajlarada dikkat edin. Birde 30 nisanda kaçta girmiştiniz mülakata yada kaçıncı sırada girmiştiniz ben ilk girendim

Antalya için mi

Eminiz evet 3636 lı numaralardan arıyorlar. Aramayıp mesajda atabilirler ilk önce bu arada mesajlarada dikkat edin. Birde 30 nisanda kaçta girmiştiniz mülakata yada kaçıncı sırada girmiştiniz ben ilk girendim
Saat 3 de girmiştim ilk girenlerdenim bende

Kaç kişi vardı orada mülakata girecek tahminin var mı
Normalde benim 2deydi otopark yüzünden geciktim diye 3 e attılar 2 grupta da gördüğüm kadarıyla grup başı 30-40 kişi vardı ortalama

Anladımm çok heyecanlıyım ya ne zaman arayacaklar acaba veya arayacaklar mı
Valla bende bekliyorum sürekli çevremde aynı gün giren bir kaç kişiye olumsuz dönüş yapmışlar bende iyice gerildim 😅

Konuyu okuyanlar;