TGS Yhm Geri Dönüşleri

AviationSoon

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Bir kaç yerde geri dönüşlerin şirket hattı yerine mobil numara üzerinden döndüklerini okudum. Şuan mevcut işimden dolayı çok fazla bilmediğim numara arıyor, böyle bir durum var mı yoksa mülakat tarihi atarken yazılan 212li numaralar mı arıyor

Barisal

HavaPersonel.Com
36 36lı numaradan mı bahssediyorsunuz?

Barisal

HavaPersonel.Com
Yok henüz aramadılar ama bi kaç yerde mobil numara falan yazıyorlardı aradılar diye ordan aklım karıştı
hee tamam bazı kişilere dün olumsuz mesaj gitmiş bakalım arayacaklar mı bizi, eğer aranan olursa buradan yazsın haberleşelim veya mesaj gelirse

AviationSoon

HavaPersonel.Com
hee tamam bazı kişilere dün olumsuz mesaj gitmiş bakalım arayacaklar mı bizi, eğer aranan olursa buradan yazsın haberleşelim veya mesaj gelirse
Olur elbette bir gelişme olursa yazacağım, numara konusunda eminsiniz değil mi yoktan yere kaçırmayalım

Barisal

HavaPersonel.Com
Olur elbette bir gelişme olursa yazacağım, numara konusunda eminsiniz değil mi yoktan yere kaçırmayalım
Eminiz evet 3636 lı numaralardan arıyorlar. Aramayıp mesajda atabilirler ilk önce bu arada mesajlarada dikkat edin. Birde 30 nisanda kaçta girmiştiniz mülakata yada kaçıncı sırada girmiştiniz ben ilk girendim

AviationSoon

HavaPersonel.Com
Eminiz evet 3636 lı numaralardan arıyorlar. Aramayıp mesajda atabilirler ilk önce bu arada mesajlarada dikkat edin. Birde 30 nisanda kaçta girmiştiniz mülakata yada kaçıncı sırada girmiştiniz ben ilk girendim
Saat 3 de girmiştim ilk girenlerdenim bende

Konuyu okuyanlar;