lolname

Üye
10 Ocak 2025
54
15
5
Merhaba, dün olumlu dönüş almıştım bugün evrak teslimlerini yaptım pazartesi ilk eğitim grubu başlıyor ve bugün arayabiliriz dediler bana şu anlık bekliyorum benim gibi teslim edip arama alan veya bekleyen varsa yazarsa sevinirim

Ben arandım ama nerde olduğunu söylemediler yhm bilen var mı geri aradığımda da ulaşmadım istanbul

Normal okul sınıfı gibi mi, kaç kişilik ve belgeleri teslim ettiğimiz yerde mi acaba sunum yapılan yer falan olabilir mi
İçeri girmedim çok kalabalıktı kalabalığı takip edip yanlışlıkla oraya gittim eğitim merkezi yazıyordu belegeleri teslim ettiğimiz yer değil ama aynı katta

Bir eğitim sınıfı devam ederken yenisini açıyorlar mı yoksa bitmesini mi bekliyorlar? Galiba biz nisanda anca eğitime başlayacağız bir sınıfı bitirmeden diğerlerini açmıyorlarsa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.