Gelen hayırlı olsun mesajında yhm bs yazıyor bu ne demek bilen var mı?
N nirvanadakideli Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 + - #1 Gelen hayırlı olsun mesajında yhm bs yazıyor bu ne demek bilen var mı?
Cassian.Andor Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 171 Tepkime puanı 40 29 Mar 2024 #2 nirvanadakideli' Alıntı: Gelen hayırlı olsun mesajında yhm bs yazıyor bu ne demek bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Belirli süre imiş ( 6 ay ) Sonra kadroya alıyorlar
nirvanadakideli' Alıntı: Gelen hayırlı olsun mesajında yhm bs yazıyor bu ne demek bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Belirli süre imiş ( 6 ay ) Sonra kadroya alıyorlar
N nirvanadakideli Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #3 Cassian.Andor' Alıntı: Belirli süre imiş ( 6 ay ) Sonra kadroya alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Yani 6 ay sonrası garanti değil anladığım kadarıyla.
Cassian.Andor' Alıntı: Belirli süre imiş ( 6 ay ) Sonra kadroya alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Yani 6 ay sonrası garanti değil anladığım kadarıyla.
N nirvanadakideli Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #4 Cassian.Andor' Alıntı: Belirli süre imiş ( 6 ay ) Sonra kadroya alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Sezonluk işçi değildir dimi
Cassian.Andor' Alıntı: Belirli süre imiş ( 6 ay ) Sonra kadroya alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Sezonluk işçi değildir dimi
Cassian.Andor Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 171 Tepkime puanı 40 29 Mar 2024 #5 nirvanadakideli' Alıntı: Sezonluk işçi değildir dimi Genişletmek için tıkla ... Yok değil, zaten genellikle kadroya alıyorlar çok nadir miş kadroya almadıkları
nirvanadakideli' Alıntı: Sezonluk işçi değildir dimi Genişletmek için tıkla ... Yok değil, zaten genellikle kadroya alıyorlar çok nadir miş kadroya almadıkları
N nirvanadakideli Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 29 Mar 2024 #6 Cassian.Andor' Alıntı: Yok değil, zaten genellikle kadroya alıyorlar çok nadir miş kadroya almadıkları Genişletmek için tıkla ... Süper çok teşekkürler
Cassian.Andor' Alıntı: Yok değil, zaten genellikle kadroya alıyorlar çok nadir miş kadroya almadıkları Genişletmek için tıkla ... Süper çok teşekkürler
C cse11 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 68 Tepkime puanı 4 29 Mar 2024 #7 nirvanadakideli' Alıntı: Gelen hayırlı olsun mesajında yhm bs yazıyor bu ne demek bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... hangi istasyon içindi
nirvanadakideli' Alıntı: Gelen hayırlı olsun mesajında yhm bs yazıyor bu ne demek bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... hangi istasyon içindi
T tadiconfire Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 27 Tepkime puanı 4 29 Mar 2024 #8 bana da aynı şekilde mülakattan olumlu sonuç geldi muhtemelen bugün mesaj alanlar istanbul için ben de istanbul için başvurmuştum
bana da aynı şekilde mülakattan olumlu sonuç geldi muhtemelen bugün mesaj alanlar istanbul için ben de istanbul için başvurmuştum
C cse11 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 68 Tepkime puanı 4 29 Mar 2024 #9 antalya için herhangi bir haber alan oldu mu
R rumay Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 258 Tepkime puanı 84 29 Mar 2024 #10 Cassian.Andor' Alıntı: Yok değil, zaten genellikle kadroya alıyorlar çok nadir miş kadroya almadıkları Genişletmek için tıkla ...
Cassian.Andor' Alıntı: Yok değil, zaten genellikle kadroya alıyorlar çok nadir miş kadroya almadıkları Genişletmek için tıkla ...
thirtythree Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 104 Tepkime puanı 17 10 Eyl 2024 #11 Belirsiz süreli sözleşme imzası atan var mı arkadaşlar ve kadroya alınacak elemanlar neye göre belirleniyor bilgisi olan var mıdır acaba?
Belirsiz süreli sözleşme imzası atan var mı arkadaşlar ve kadroya alınacak elemanlar neye göre belirleniyor bilgisi olan var mıdır acaba?