Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mert320

Üye
25 Eki 2025
2
2
0
Meslek
Kabin
Herkese merhaba öncelikle herkesin güzel sonuçlar almasını umarım. Bugün Antalya’da 10.30 oturumunda yerinde sınava girdim henüz bir dönüş gelmedi forumdan öğrendiğim kadar 2-3 saat içerisinde dönüş oluyormuş. Benimle aynı oturuma girip dönüş alan var mı? Başarılar dilerim

Herkese merhaba öncelikle herkesin güzel sonuçlar almasını umarım. Bugün Antalya’da 10.30 oturumunda yerinde sınava girdim henüz bir dönüş gelmedi forumdan öğrendiğim kadar 2-3 saat içerisinde dönüş oluyormuş. Benimle aynı oturuma girip dönüş alan var mı? Başarılar dilerim
Ben de yarın 12 de gireceğim sorular online a göre zor mu acaba

O İstanbul istasyonu için Antalya’da sınava girenlerden henüz kurul için dönüş alan yok 1 hafta 10 gün demişler

• Like
Tepkiler: mert320 ve Ms23
Öncelikle Umarım istediğiniz sonucu alırsınız . Benim sınavım cuma günü saat 10.30 da . Soruların zorluk seviyesi nasıldı ? Sanırım aynı oluyor. Birde tam konumu nerede ? Antalya dışından geleceğim için sadece havalimanının konumunu biliyorum. Oraya ulaşmak zor mu ?

Öncelikle Umarım istediğiniz sonucu alırsınız . Benim sınavım cuma günü saat 10.30 da . Soruların zorluk seviyesi nasıldı ? Sanırım aynı oluyor. Birde tam konumu nerede ? Antalya dışından geleceğim için sadece havalimanının konumunu biliyorum. Oraya ulaşmak zor mu ?
Otogardan gelcekseniz tramvaya binip yonca kavşakta inin çok basit bulursunuz havalimanından gelecekseniz tramvaya binip 1 durak sonra inin yine

• Like
Tepkiler: azizyaldız
Ben de aynı oturumdaydım bekliyorum ben de geri dönüş, geçen seneye göre bu sene daha hızlı ilerliyor süreç umarım herkes için hayırlı olur

• Like
Tepkiler: mert320
Hocam aynı saatte girdim bende senle bugün daha banada dönüş gelmedi

• Like
Tepkiler: mert320

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.