Arkadaşlar pazartesi eğitim var mı Allah aşkına. Yine bir bilgi verilmedi
D damlasarri Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 36 Tepkime puanı 7 11 Nis 2025 + - #1 Arkadaşlar pazartesi eğitim var mı Allah aşkına. Yine bir bilgi verilmedi
H havacı tutkunu Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 108 Tepkime puanı 50 12 Nis 2025 #2 damlasarri' Alıntı: Arkadaşlar pazartesi eğitim var mı Allah aşkına. Yine bir bilgi verilmedi Genişletmek için tıkla ... Verildi imza atarken. 8.30 da bilim kolejinin karşısı
damlasarri' Alıntı: Arkadaşlar pazartesi eğitim var mı Allah aşkına. Yine bir bilgi verilmedi Genişletmek için tıkla ... Verildi imza atarken. 8.30 da bilim kolejinin karşısı
J jack34 HavaPersonel.Com Mesajlar 21 Tepkime puanı 3 12 Nis 2025 #3 havacı tutkunu' Alıntı: Verildi imza atarken. 8.30 da bilim kolejinin karşısı Genişletmek için tıkla ... Emin misiniz ben de oradaydım fakat duymadım
havacı tutkunu' Alıntı: Verildi imza atarken. 8.30 da bilim kolejinin karşısı Genişletmek için tıkla ... Emin misiniz ben de oradaydım fakat duymadım
D damlasarri Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 36 Tepkime puanı 7 12 Nis 2025 #4 jack34' Alıntı: Emin misiniz ben de oradaydım fakat duymadım Genişletmek için tıkla ... Ben de duymadım
jack34' Alıntı: Emin misiniz ben de oradaydım fakat duymadım Genişletmek için tıkla ... Ben de duymadım
Zxxs Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 128 Tepkime puanı 28 12 Nis 2025 #5 Evet doğru bilgi
T tasaxen Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 50 Tepkime puanı 6 12 Nis 2025 #6 ne zaman dediler ben de oradaydım en sonda mı dediler
Zxxs Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 128 Tepkime puanı 28 12 Nis 2025 #7 Arkadaşlar imza atarken personel kalktı söyledi .. doğru bilgi . isterseniz gelmeyin
T tasaxen Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 50 Tepkime puanı 6 12 Nis 2025 #8 İnanıyorum da umarım yarın grupta mesaj vs. atıp bilgilendirirler, herkesin imza atmasını beklemeyenlerin haberi yoktur çoğu imza atıp gitti
İnanıyorum da umarım yarın grupta mesaj vs. atıp bilgilendirirler, herkesin imza atmasını beklemeyenlerin haberi yoktur çoğu imza atıp gitti
H havacı tutkunu Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 108 Tepkime puanı 50 12 Nis 2025 #10 tasaxen' Alıntı: İnanıyorum da umarım yarın grupta mesaj vs. atıp bilgilendirirler, herkesin imza atmasını beklemeyenlerin haberi yoktur çoğu imza atıp gitti Genişletmek için tıkla ... Kimse imza atmadan söyledi zaten
tasaxen' Alıntı: İnanıyorum da umarım yarın grupta mesaj vs. atıp bilgilendirirler, herkesin imza atmasını beklemeyenlerin haberi yoktur çoğu imza atıp gitti Genişletmek için tıkla ... Kimse imza atmadan söyledi zaten