THY Yetkinlik Değerlendirmesi Thy

• Konbuyu başlatan Üye silindi 8698
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 8698

Merhaba
Pazartesi günü mülakat için davet almıştım. Bugün ise mülakata girmeden tarihe kadar yapmak kaydıyla şöyle bir mail ve link aldım. İçeriğinde sanırım belli başlı sorular var. Bu tam olarak nedir? Nasıl yaklaşmam gerekir bilgisi olan arkadaşlar bizleri aydınlatabilirlerse çok mutlu olurum.
"
Türk Hava Yolları ® Kabin memuru değerlendirme süreciniz kapsamında aşağıdaki giriş kodunu kullanarak ya da linki takip ederek değerlendirme sürecine dahil olabilirsiniz. Sürecinizde başarılar dileriz.

İyi dileklerimizle,"
Devamında bir hr.peak linki ve testi başlat şeklinde bir buton mevcut.

S

sunandmoon

HavaPersonel.Com
Konusu aynı soruları kelimeleri değiştirip değiştirip soruyorlar. Tutarlı cevaplar veriyor musun diye bakıyorlar. Durumsal sorular, işte şu olursa böyle yaparım, bu olursa şöyle yaparım gibi gibi

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Konusu aynı soruları kelimeleri değiştirip değiştirip soruyorlar. Tutarlı cevaplar veriyor musun diye bakıyorlar. Durumsal sorular, işte şu olursa böyle yaparım, bu olursa şöyle yaparım gibi gibi
siz girdiniz mi o sınava
o sınavı geçince mi mülakata davet ediliyoruz bana gelen mailde direkt kurul mülakatı olacağı yazıyordu

S

sunandmoon

HavaPersonel.Com
siz girdiniz mi o sınava
o sınavı geçince mi mülakata davet ediliyoruz bana gelen mailde direkt kurul mülakatı olacağı yazıyordu
Girdim, sınav olarak düşünmeyin bunu okuduğunuzu anlayarak cevap verin. İnternette araştırma yapıp örneklerine bir bakın ben şimdi örnek veremiyorum yani böyle yazarak zor anlatması

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
Merhaba
Pazartesi günü mülakat için davet almıştım. Bugün ise mülakata girmeden tarihe kadar yapmak kaydıyla şöyle bir mail ve link aldım. İçeriğinde sanırım belli başlı sorular var. Bu tam olarak nedir? Nasıl yaklaşmam gerekir bilgisi olan arkadaşlar bizleri aydınlatabilirlerse çok mutlu olurum.
"
Türk Hava Yolları ® Kabin memuru değerlendirme süreciniz kapsamında aşağıdaki giriş kodunu kullanarak ya da linki takip ederek değerlendirme sürecine dahil olabilirsiniz. Sürecinizde başarılar dileriz.

İyi dileklerimizle,"
Devamında bir hr.peak linki ve testi başlat şeklinde bir buton mevcut.
Bi tür kişilik testi denebilir aslında. Mizahi bir şekilde ifade edecek olursam hatırladığım kadarıyla bu teste katılmanız zorunlu değil ama katılmazsanız biz de sizi eleriz tarzı bir test :D Ben açıkçası her şeye dürüst cevap verdim ve olması gerekende bu bence. Birazcık uzun sürebilir çünkü baya bi soru vardı. Test sırasında kahve ikonuna tıklayıp mola verebiliyorsunuz. Mülakat davetini zaten bu test ile birlikte mail atıyorlar, mülakata gitmeden önce bu testi bitirmenizi istiyorlar. Başarılar dilerim.

Ü

Üye silindi 8698

Bi tür kişilik testi denebilir aslında. Mizahi bir şekilde ifade edecek olursam hatırladığım kadarıyla bu teste katılmanız zorunlu değil ama katılmazsanız biz de sizi eleriz tarzı bir test :D Ben açıkçası her şeye dürüst cevap verdim ve olması gerekende bu bence. Birazcık uzun sürebilir çünkü baya bi soru vardı. Test sırasında kahve ikonuna tıklayıp mola verebiliyorsunuz. Mülakat davetini zaten bu test ile birlikte mail atıyorlar, mülakata gitmeden önce bu testi bitirmenizi istiyorlar. Başarılar dilerim.
Açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi cevapladım, ne hissediyorsam onu. Bakalım neler olacak 😅

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
peki bu test mülakatımızı etkiliyor mu? yani elenme durumu vs oluyor mu testte

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
peki bu test mülakatımızı etkiliyor mu? yani elenme durumu vs oluyor mu testte
Yani boşu boşuna yapmıyorlardır herhalde testi illaha bir etkisi vardır ama sırf bu test özelinde eleme yapıyorlar mı bir fikrim yok açıkçası.

E

Ecetpcc

HavaPersonel.Com
Öncelikle umarım süreciniz kolaylıkla geçer bir sorum var kamera açık mı oluyor

Konuyu okuyanlar;