tottoms66

Üye
19 Nis 2025
4
0
0
herkese iyi günler öncelikle sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum izninizle, bı yakınımın tavsiyesi üzerine başvurdum ben başvuruma olumsuz yanıt gelir diye tahmin ediyordum fakat gördüğüm kadarı ile herkese olumlu yanıt gelmiş, açık konuşmak gerekirse benim kendi seviyem a1-a2 arası C1 lere kadar konuşanlar var iken ben kendime şans vermiyorum İstanbul'da ikamet etsem yine giderdim ama Ankara'dan ulaşım sıkıntı sizce denemelimiyim? ( Ankaralı olarak tüm kamu kurumlarının mülakatına Ankara'da girmeye alışmıştık şimdi hak veriyorum diğer illerde yaşayan insanların ne zorluklar çektiklerine:)

herkese iyi günler öncelikle sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum izninizle, bı yakınımın tavsiyesi üzerine başvurdum ben başvuruma olumsuz yanıt gelir diye tahmin ediyordum fakat gördüğüm kadarı ile herkese olumlu yanıt gelmiş, açık konuşmak gerekirse benim kendi seviyem a1-a2 arası C1 lere kadar konuşanlar var iken ben kendime şans vermiyorum İstanbul'da ikamet etsem yine giderdim ama Ankara'dan ulaşım sıkıntı sizce denemelimiyim? ( Ankaralı olarak tüm kamu kurumlarının mülakatına Ankara'da girmeye alışmıştık şimdi hak veriyorum diğer illerde yaşayan insanların ne zorluklar çektiklerine:)
Ben gideceğim dostum Ankaradan ne kaybedersin ki

büyük ihtimalle a2 seviyesinden soracaklar ilanda a2 seviyesi istiyordu benim sınam 27 nisan sizinki ne zaman ?

Bak dost profilime teşekkürler yazdığım konuya sorulara bak dediğimi anlarsın,baktıktan sonra sende düşüncülerini yazar mısın
kanka baktım şimdi zor sorular bizim sorular da olabilir bazı sorular basit ama zorlar daha cok :) kime göre zor a2 ıngılızcesı olana zor bunlar b1 gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.