Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştirilmek Üzere teknisyen
19 Ağu 2025
46
4
5
Meslek
Teknik
24 Ağustos' da ingilizce ve genel yetenek sınavına dahil olmuştum iyi geçmişti sınav olumlu veya olumsuz bir mail almadım o tarihte giren bir kullanıcı mülakat maili aldığını yazmış. Onun dışında mülakat mesajı alan var mı?

24 Ağustos' da ingilizce ve genel yetenek sınavına dahil olmuştum iyi geçmişti sınav olumlu veya olumsuz bir mail almadım o tarihte giren bir kullanıcı mülakat maili aldığını yazmış. Onun dışında mülakat mesajı alan var mı?
mülakat mailleri gönderilmeye başlandıktan sonra 1 hafta içinde farklı tarihlerde gelebilir. Önce mülakata çağırılanlar 1 hafta içinde çağırılıyor bilemedin en fazla 2 hafta ama zannetmiyorum. Ondan sonrada red alanlara toplu bir şekilde red maili gönderiyorlar o yüzden karaları bağlama hiç 1 hafta içinde herhangi bir gün herhangi bir saate gelebilir.

• Like
Tepkiler: MehmetNur12
mülakat mailleri gönderilmeye başlandıktan sonra 1 hafta içinde farklı tarihlerde gelebilir. Önce mülakata çağırılanlar 1 hafta içinde çağırılıyor bilemedin en fazla 2 hafta ama zannetmiyorum. Ondan sonrada red alanlara toplu bir şekilde red maili gönderiyorlar o yüzden karaları bağlama hiç 1 hafta içinde herhangi bir gün herhangi bir saate gelebilir.
Teşekkürler, umarım mesaji alırız.

arkadaşlar herhangi bir dönüş olursa mülakat ile ilgili mailler gelmeye başlar ise kimseyi kandırmadan doğru bir şekilde yazalım ki herhangi birimizin hevesi kırılmasın yada karalar bağlamasın

Dönüş aldın mi hocam

Tahminen bu 2 hafta içinde dönülür muhtemelen,gelmedi diye üzülmenize gerek yok bir çok alanda işe alım oldu zaten konuları da aktif hala. Sırasıyla her alana dönüş yapılır

• Like
Tepkiler: MehmetNur12

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.