THYTEKNİK Yetiştirilmek Üzere B1 Uçak Teknisyeni

• Konbuyu başlatan Kamil75
  • Başlangıç tarihi
K

Kamil75

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Bu bölüm için sınava girip sonuç alan var mı

F

Furkan Kartal

HavaPersonel.Com
1-1.5 sürer dediler sonucun açıklanmasından
mülakatın başlangıç tarihiyle bitiş tarihi hakkında bilgin varmı
Banada 1-1.5 ay dediler ama malesef mülakatın başlangıç tarihini ve bitişini bilmiyorum

B

Bülent Altay

HavaPersonel.Com
Başvuru yapmak istiyorum

C

capeverden

Şu an açık bir ilan yok
admin merhaba mülakatın üzerinden 47 gün geçti ama geri dönüş alamadım ne kadar daha sürer tahmini bana 1 ay falan demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam

C

capeverden

İnsan kaynaklarına yazdınız mı ?
Hayır nereden yazabilirim internet sitelerinde iletşim kısmında şirketler için şikayet öneri kısmı var arkadaşım 2 hafta önce olumsuz olarak geri dönüş almıştı bu arada

A

artıkkullanıcıadıyok

Hayır nereden yazabilirim internet sitelerinde iletşim kısmında şirketler için şikayet öneri kısmı var arkadaşım 2 hafta önce olumsuz olarak geri dönüş almıştı bu arada
14.02 tarihinde banada olumsuz dönüldü ve 3 arkadaşımada olumsuz mail atıldı.Eğer size olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadıysa turkish technici bir arayın sorun.

admin

admin

Admin
Moderatör
0 (216) 585 98 00 sonra dahili numara olarak
71408-71886 bunlardan birini girmeyi deneyin

C

capeverden

14.02 tarihinde banada olumsuz dönüldü ve 3 arkadaşımada olumsuz mail atıldı.Eğer size olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadıysa turkish technici bir arayın sorun.
Arkadaşım da o tarihte aldı foruma bakarken geç dönüş alanlara rastladım farklı ilanlardan, ama yine de sormak istedim arayacağım galiba

C

capeverden

0 (216) 585 98 00 sonra dahili numara olarak
71408-71886 bunlardan birini girmeyi deneyin
Teşekkür ederim admin mail ile iletişime geçme imkanım var mı acaba önce mail atıp geri dönüş olmazsa aramayı düşünüyorum

C

capeverden

Bu arada alakasız gibi görünebilir ama not ortalamanızı sorabilir miyim yanıtlarsanız gerçekten sevinirim

A

artıkkullanıcıadıyok

Bu arada alakasız gibi görünebilir ama not ortalamanızı sorabilir miyim yanıtlarsanız gerçekten sevinirim
not ortalamanın pek etki ettiğini düşünmüyorum ortalamam: 3/4 uçak teknolojisi mezunuyum.
Teşekkür ederim admin mail ile iletişime geçme imkanım var mı acaba önce mail atıp geri dönüş olmazsa aramayı düşünüyorum
mail atmakla uğraşma bence direkt olarak numaralarını ara.

C

capeverden

A

artıkkullanıcıadıyok

71311mis hocam fakat caldi caldi acmadilar

Hocam sadece tahmin yurutmustum kendimce siz ocagin kacinca girmistiniz acaba
ocagın 11'inde girdim.zaten o hafta mülakatları bitirmişler 5 gün mülakat yapmışlar diye duydum gündede ortalama 35 kişi giriyormuş mülakata

C

capeverden

ocagın 11'inde girdim.zaten o hafta mülakatları bitirmişler 5 gün mülakat yapmışlar diye duydum gündede ortalama 35 kişi giriyormuş mülakata
Ben de ayni gün girdim saat 10

Konuyu okuyanlar;