K
Kamil75
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Bu bölüm için sınava girip sonuç alan var mı
10 unda girdim mülakata hala sonuç yokBu bölüm için sınava girip sonuç alan var mı
10 unda girdim mülakata hala sonuç yok
Banada 1-1.5 ay dediler ama malesef mülakatın başlangıç tarihini ve bitişini bilmiyorum1-1.5 sürer dediler sonucun açıklanmasından
mülakatın başlangıç tarihiyle bitiş tarihi hakkında bilgin varmı
Merhaba sonuç aldınız mı acabaBanada 1-1.5 ay dediler ama malesef mülakatın başlangıç tarihini ve bitişini bilmiyorum
Şu an açık bir ilan yokBaşvuru yapmak istiyorum
admin merhaba mülakatın üzerinden 47 gün geçti ama geri dönüş alamadım ne kadar daha sürer tahmini bana 1 ay falan demişlerdi yanlış hatırlamıyorsamŞu an açık bir ilan yok
İnsan kaynaklarına yazdınız mı ?admin merhaba mülakatın üzerinden 47 gün geçti ama geri dönüş alamadım ne kadar daha sürer tahmini bana 1 ay falan demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
Hayır nereden yazabilirim internet sitelerinde iletşim kısmında şirketler için şikayet öneri kısmı var arkadaşım 2 hafta önce olumsuz olarak geri dönüş almıştı bu aradaİnsan kaynaklarına yazdınız mı ?
14.02 tarihinde banada olumsuz dönüldü ve 3 arkadaşımada olumsuz mail atıldı.Eğer size olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadıysa turkish technici bir arayın sorun.Hayır nereden yazabilirim internet sitelerinde iletşim kısmında şirketler için şikayet öneri kısmı var arkadaşım 2 hafta önce olumsuz olarak geri dönüş almıştı bu arada
0 (216) 585 98 00 sonra dahili numara olarakHayır nereden yazabilirim internet sitelerinde iletşim kısmında şirketler için şikayet öneri kısmı var arkadaşım 2 hafta önce olumsuz olarak geri dönüş almıştı bu arada
Arkadaşım da o tarihte aldı foruma bakarken geç dönüş alanlara rastladım farklı ilanlardan, ama yine de sormak istedim arayacağım galiba14.02 tarihinde banada olumsuz dönüldü ve 3 arkadaşımada olumsuz mail atıldı.Eğer size olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadıysa turkish technici bir arayın sorun.
Teşekkür ederim admin mail ile iletişime geçme imkanım var mı acaba önce mail atıp geri dönüş olmazsa aramayı düşünüyorum0 (216) 585 98 00 sonra dahili numara olarak
71408-71886 bunlardan birini girmeyi deneyin
Bu arada alakasız gibi görünebilir ama not ortalamanızı sorabilir miyim yanıtlarsanız gerçekten sevinirim14.02 tarihinde banada olumsuz dönüldü ve 3 arkadaşımada olumsuz mail atıldı.Eğer size olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadıysa turkish technici bir arayın sorun.
Teşekkür ederim admin mail ile iletişime geçme imkanım var mı acaba önce mail atıp geri dönüş olmazsa aramayı düşünüyorum
not ortalamanın pek etki ettiğini düşünmüyorum ortalamam: 3/4 uçak teknolojisi mezunuyum.Bu arada alakasız gibi görünebilir ama not ortalamanızı sorabilir miyim yanıtlarsanız gerçekten sevinirim
mail atmakla uğraşma bence direkt olarak numaralarını ara.Teşekkür ederim admin mail ile iletişime geçme imkanım var mı acaba önce mail atıp geri dönüş olmazsa aramayı düşünüyorum
71311mis hocam fakat caldi caldi acmadilarMail bilmiyorum maalesef. Ancak telefonları açıyorlar.
Hocam sadece tahmin yurutmustum kendimce siz ocagin kacinca girmistiniz acabanot ortalamanın pek etki ettiğini düşünmüyorum ortalamam: 3/4 uçak teknolojisi mezunuyum.
mail atmakla uğraşma bence direkt olarak numaralarını ara.
ocagın 11'inde girdim.zaten o hafta mülakatları bitirmişler 5 gün mülakat yapmışlar diye duydum gündede ortalama 35 kişi giriyormuş mülakata71311mis hocam fakat caldi caldi acmadilar
Hocam sadece tahmin yurutmustum kendimce siz ocagin kacinca girmistiniz acaba
Ben de ayni gün girdim saat 10ocagın 11'inde girdim.zaten o hafta mülakatları bitirmişler 5 gün mülakat yapmışlar diye duydum gündede ortalama 35 kişi giriyormuş mülakata