THYTEKNİK Yetiştirilmek Üzere B1.1 Lisanslı Hava Aracı Teknisyeni

• Konbuyu başlatan emre1371
  • Başlangıç tarihi
Merhabalar, bilgisi olan var ise özellikle adminimiz bizi bilgilendirirse çok mutlu olurum. Teknik destek personeli ilanına başvurdum ve genel yetenek genel İngilizce sınavını geçtim. İK ve birim mülakatım da güzel geçti. Fakat Teknisyenlik ilanı açıldı şuan. Başvuru yaptım lakin akıbeti ne olur ? Teknisyenliğe alırlar mı ? Mülakatlara zaten girdim tekrar mülakat düzenlerler mi ? Şimdiden teşekkür ederim sizlere.

Önce hangi bölümden dönerlerse oraya çağırırlar bence

ilan açıldıktan ne kadar süre sonra sınava giriliyor acaba bilen var mıdır ort eğitime başlangıç süresi ne kadar oluyor

ilan açıldıktan ne kadar süre sonra sınava giriliyor acaba bilen var mıdır ort eğitime başlangıç süresi ne kadar oluyor
O beli olmuyor kendileri uygun gördüğü bir zamanda çağırıyorlar şu an çok alım olduğu için belki biraz uzun sürebilir

arkadaşlar ben de bu ilana başvurdum ancak değerlendirme merkezinde değerlendirilmiş bir sınav girdisi bulunuyor ama ben bu sınava girmedim sizde de böyle bir durum var mı ?

Arkadaşlar sınav sonuç maili gelen var mı?

Merhabalar, bilgisi olan var ise özellikle adminimiz bizi bilgilendirirse çok mutlu olurum. Teknik destek personeli ilanına başvurdum ve genel yetenek genel İngilizce sınavını geçtim. İK ve birim mülakatım da güzel geçti. Fakat Teknisyenlik ilanı açıldı şuan. Başvuru yaptım lakin akıbeti ne olur ? Teknisyenliğe alırlar mı ? Mülakatlara zaten girdim tekrar mülakat düzenlerler mi ? Şimdiden teşekkür ederim sizlere.
Merhaba daha önce girdiğiniz ve geçtiğiniz için soruyorum genel yetenek ve ingilizce hakkında tüm bildiklerinizi aktarır mısınız nasıl sınav neye dikkat edilmeli ingilizcemiz iyi olmasına rağmen insan bir korkuyor detaylandırır mısınız iki sınavıda ?

Eğer mükemmel şekilde çalışmadıysaniz gecemezsiniz özellikle matematik için

Konuyu okuyanlar;