Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizmetleri memurlugu
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bensilaa

Üye
3 Şub 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
merhaba, 2 subatta sinava girmistim kotu gecmemisti. sinavdan sonra oradaki gorevli hanimefendiye ne zamana kadar donus olur diye sormustum 3 hafta icinde demisti ama bi baktim ayni gun bile mulakat mesaji alanlar olmus. bana hâlâ bir donus olmadi olumsuz mu dusunmem lazim? yoksa sonuclara gore sirayla mi mesaj atiyorlar mesela oncelik 25 ustu yapanlardir sonra 20 ve ustu tarzi mi? olumsuz olsa bile olumsuz mesaji gonderirler mi? su an herhangi bir mesaj yok degerlendirme asamadinda diye mi dusunmem lazim? bilen biri aydinlatabilir mi?

merhaba, 2 subatta sinava girmistim kotu gecmemisti. sinavdan sonra oradaki gorevli hanimefendiye ne zamana kadar donus olur diye sormustum 3 hafta icinde demisti ama bi baktim ayni gun bile mulakat mesaji alanlar olmus. bana hâlâ bir donus olmadi olumsuz mu dusunmem lazim? yoksa sonuclara gore sirayla mi mesaj atiyorlar mesela oncelik 25 ustu yapanlardir sonra 20 ve ustu tarzi mi? olumsuz olsa bile olumsuz mesaji gonderirler mi? su an herhangi bir mesaj yok degerlendirme asamadinda diye mi dusunmem lazim? bilen biri aydinlatabilir mi?
süreç bitince olumsuz gönderilecektir.

süreç tam olarak bitmedi kardeşim bugun yeni sınava giren insanlar var, onlardan da alım olacaktır. Geride kalanlar olumsuzdur sadece sanmıyorum yani
Sonuç olarak yeni sınava girenlerden alacaklar öyle değil mi 2 şubattan bu yana sınava giripte cevap alamayanlar varsa olumsuz olacak olumlu maili gelirse de sürpriz olur sizin için hayırlısı olsun artık insanlar çok yıpranıyor bu süreçlerde

Bende 2 şubatta girdim hala dönüş yok olumsuz demek sanırım üzücü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.