Patron78

Üye
24 Mar 2024
18
2
0
Merhaba, arkadaşlar benim gibi çeşitli sebepler ile sınav günü sınava katılamayan arkadaşlarımız daha sonra giderek şansını deneyip sınava alınan oldu mu? Yada süreç nasıl işliyor soran eden vs var mı direkt elendik?mi şimdi giremedik diye.

başka bir sınav gününü biliyorsanız gidip deneyin bence bir. benim günümde 12:30da sınava yetişemeyenler vaardı 15:30da onları sınava soktular gayet ilgiliydiler şakayla karışık gülerek 5-6 kişiyi aldılar..

• Like
Tepkiler: Patron78
başka bir sınav gününü biliyorsanız gidip deneyin bence bir. benim günümde 12:30da sınava yetişemeyenler vaardı 15:30da onları sınava soktular gayet ilgiliydiler şakayla karışık gülerek 5-6 kişiyi aldılar..
Denemek istiyorum da cok kararısızım cumartesi gunu de devam edıyormuş mulakat arkadaşım giricek bilmiyorum 😬😭

Şansınızı deneyin benimde kimliğim kaybolduğu için bir sonra ki gün gittim geçerli sebebiniz varsa yardımcı olurlar çok ilgililer

• Like
Şansınızı deneyin benimde kimliğim kaybolduğu için bir sonra ki gün gittim geçerli sebebiniz varsa yardımcı olurlar çok ilgililer
Geçerli sebebim var iş yerınden bir gunluk yıllık ızın vermedıler hastaneden rapor almaya çalıştım onuda beceremeyince mecbur işe gitmek zorunda kaldım boyle olunca da yandı sınavım

Merhaba, bugün sınava girdim. Önceki günlerde sınava giremeyen arkadaşlardan benimle birlikte sınava katılanlar vadı. Yine de bir görüşmenizde fayda var; anladığım kadarıyla oldukça yardımcı oluyorlar.

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.