Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, arkadaşlar benim gibi çeşitli sebepler ile sınav günü sınava katılamayan arkadaşlarımız daha sonra giderek şansını deneyip sınava alınan oldu mu? Yada süreç nasıl işliyor soran eden vs var mı direkt elendik?mi şimdi giremedik diye.
Geçerli sebebim var iş yerınden bir gunluk yıllık ızın vermedıler hastaneden rapor almaya çalıştım onuda beceremeyince mecbur işe gitmek zorunda kaldım boyle olunca da yandı sınavım
Merhaba, bugün sınava girdim. Önceki günlerde sınava giremeyen arkadaşlardan benimle birlikte sınava katılanlar vadı. Yine de bir görüşmenizde fayda var; anladığım kadarıyla oldukça yardımcı oluyorlar.
Merhaba, bugün sınava girdim. Önceki günlerde sınava giremeyen arkadaşlardan benimle birlikte sınava katılanlar vadı. Yine de bir görüşmenizde fayda var; anladığım kadarıyla oldukça yardımcı oluyorlar.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.