Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

iremnurt

Üye
25 Ocak 2026
12
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba izmir için yerinde sınava bugün girenler varsa nasıl geçti tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim

Merhaba izmir için yerinde sınava bugün girenler varsa nasıl geçti tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim
İngilizcede o kadar zor soru yoktu ama matematik için öyle diyemem. Matematik bayağı zordu 25 sn kala bitirdim. Birçok soruyu mantıklı işaretlemeye çalışsamda bakalım nasıl sonuç olacak :)

• Like
Tepkiler: aleynanur inal
İngilizcede o kadar zor soru yoktu ama matematik için öyle diyemem. Matematik bayağı zordu 25 sn kala bitirdim. Birçok soruyu mantıklı işaretlemeye çalışsamda bakalım nasıl sonuç olacak :)
geçmiş olsun umarım olumlu geri dönüş alırsınız. Matematik için kağıt vs veriyorlar mıydı acaba? İngilizcede ne tarz sorular çıktı karşınıza benim online sınavda çoğu listeningdi

geçmiş olsun umarım olumlu geri dönüş alırsınız. Matematik için kağıt vs veriyorlar mıydı acaba? İngilizcede ne tarz sorular çıktı karşınıza benim online sınavda çoğu listeningdi
Matematik için kağıt ve kalem var. Kelime olarak bilmediğim çoktu. Okuma ve listening bu kadar çok yoktu bende ama şu an yapmışlar.

İngilizce kolaydı bana ama matematik diyemem bildiğin tek türkçeleri yaptım gerisi salama. Matematik yapılır ama o problemler filan yetişmez yani 25 dk da

İngilizce kolaydı ama saçma sapan bir iki tane çok zor kelime sormuşlardı, pek sık kullanılmayan ve kullanmayacağımız kelimeler 😂
Genel yeteneğin süresi az geliyor, türkçeleri kolaydı çok, grafik okumalar da fena değildi kolaydı. Matematik benim için her zaman zordur :D
1,5 dakika kala falan bitirdim. Kalan sürede kontrol ettim bir iki soruyu. Üç dört sn kala da sınavı bitir tuşuna bastım.

• Like
Tepkiler: aleynanur inal

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.