15 Ocak 2025
42
9
5
Arkadaşlar İngizlice yerinde sınav hakkında bilgisi olan var mı hangi seviyelerde sorular çıkıyor zorlayıcı mı dikkat etmemiz gereken seyler neler platformda yerinde sınav örnek soruları var mı?

Online sınavla aynı seviyede sorular. Admin örnek sorular paylaşmıştı forumda bulabilirsiniz. Genel yetenekte çoğu kişi zaman problemi yaşamış keza ben de yaşadım. Bunlara dikkat edebilirsiniz.

Online sınavdaki sorular bayağı zorlayıcıydı adminin sorularına göre kat kat zordu daha basit olma ihtimali var mı? Ve yerinde sınavda en az kaç yapmamız lazım ortalama

Bu kişiye göre değişiyor. Belirli bir baraj yok. En yüksek yapanlardan dusuge doğru sıralama olarak cagrildigini duymuştum başka bir sosyal medya grubunda. Ne kadar doğru bilemem

• Like
Tepkiler: lale ve Kerim3477
İki sınava da giren biri olarak diyebilirim ki online sınav çok daha zordu. Yerinde sınav daha kolaydı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.