Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

afawicky

Üye
29 Ocak 2026
18
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Selamlar.
4 subat 1530 seansina katildim yerinde sinav icin. Mulakat icin ne zaman cagirirlar, bilgisi olan herhangi bir kimseye sorup ogrenen var mi acaba?
Sehir disina cikacagim 1 hafta kadar pazartesiden itibaren. Bu yuzden soruyorum,bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. Cok tesekkurler.

Mülakat için normalde çok hızlı dönüş oluyor. Hatta mülakat için hem mesaj hem de e-posta geliyor. Sınavınızdan eminseniz mülakata çağırırlar büyük ihtimalle.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Mülakat için normalde çok hızlı dönüş oluyor. Hatta mülakat için hem mesaj hem de e-posta geliyor. Sınavınızdan eminseniz mülakata çağırırlar büyük ihtimalle.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben de cagiracaklarini dusunuyorum da, sanirim haftaya kaldi olursa. H sonu calisiyorlar mi emin degilim.

Merhaba öncelikle sınav süreçlerinizin devamında başarılar dilerim. Bir sorum olacaktı. Ben de az önce yerinde sınav yabancı dil ve genel yetenek için mail aldım. Yerinde sınavda sadece bu iki sınav mı oluyor bilgisayar üzerinden mi giriliyor, sözlü mülakat olmuyor mu?

Merhaba öncelikle sınav süreçlerinizin devamında başarılar dilerim. Bir sorum olacaktı. Ben de az önce yerinde sınav yabancı dil ve genel yetenek için mail aldım. Yerinde sınavda sadece bu iki sınav mı oluyor bilgisayar üzerinden mi giriliyor, sözlü mülakat olmuyor mu?
Sözlü mülakat sonraki aşama şimdi gireceğiniz genel yetenek ve ingilizce

Sözlü mülakat sonraki aşama şimdi gireceğiniz genel yetenek ve ingilizce
Anladım teşekkür ederim. En son birkaç sene önce başvurmuştum süreçler böyle değildi o yüzden sormak istedim. Zaten ev ortamında online sonava girdik genel yetenek bir de ingilizce olarak. Bundan başarılı olanlara yerinde ingilizce genel yetenek olarak gelmiş. O aşamada da başarılı olursak başka bir tarihte kurul mülakatına davet edilecekmişiz

Anladım teşekkür ederim. En son birkaç sene önce başvurmuştum süreçler böyle değildi o yüzden sormak istedim. Zaten ev ortamında online sonava girdik genel yetenek bir de ingilizce olarak. Bundan başarılı olanlara yerinde ingilizce genel yetenek olarak gelmiş. O aşamada da başarılı olursak başka bir tarihte kurul mülakatına davet edilecekmişiz
Evet doğru anlamışsınız

Selamlar.
4 subat 1530 seansina katildim yerinde sinav icin. Mulakat icin ne zaman cagirirlar, bilgisi olan herhangi bir kimseye sorup ogrenen var mi acaba?
Sehir disina cikacagim 1 hafta kadar pazartesiden itibaren. Bu yuzden soruyorum,bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. Cok tesekkurler.
Merhaba yerinde sinav gene benzer bir sinav mi oluyor ilki gibi?

Merhaba yerinde sinav gene benzer bir sinav mi oluyor ilki gibi?
Evet ilk girdiğimiz online ingilizce ve genel yetenek sınavının aynısı olacak tabii farklı sorular ile, tek farkı yerinde olacağız. Sonra bir süre sonra olumlu olanları kurula davet edecekler orada sözlü türkçe ve İngilizce olacak.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.