Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
A

Anonymous (422b)

Benim girdiğim sınav açıkçası çok zordu. Yani maksimum bu seviyede zor olabilirdi Ama yinede umutsuz değilim. Genel yetenek online sınav gibi çok çok basitti. Şehir dışından gelenler için Otoshop quality garajın sokağında hemen solda . Zaten girişte TGS amblemi var.
Sınavlara girecek adaylara başarılar diliyorum.

Benim girdiğim sınav açıkçası çok zordu. Yani maksimum bu seviyede zor olabilirdi Ama yinede umutsuz değilim. Genel yetenek online sınav gibi çok çok basitti. Şehir dışından gelenler için Otoshop quality garajın sokağında hemen solda . Zaten girişte TGS amblemi var.
Öncelikle geçmiş olsun umarım süreciniz olumlu sonuçlanır. Yarın ben de sınava gireceğim. Grammar konusunda mı zorlandınız yoksa paragrafların uzunluğu mu zorladı ya da listening kısmı mı? Detaylandırabilir misiniz biraz.

Online ile kıyasladığımda evet benim sınavımda zordu genel yetenek sınavı hemen hemen aynıydı online ile ancak ingilizcede ki sorular daha zor geldi bana özellikle kelimeler.

Öncelikle geçmiş olsun umarım süreciniz olumlu sonuçlanır. Yarın ben de sınava gireceğim. Grammar konusunda mı zorlandınız yoksa paragrafların uzunluğu mu zorladı ya da listening kısmı mı? Detaylandırabilir misiniz biraz.
Çok teşekkür ederim umarım sizlerde başarı sağlarsınız . Listening kolaydı . Gramer orta zorlukta ama kelime bilgisi soruları cidden hiç görmediğim kelimeler vardı . Paragraflar mantıkla yine çıkarilabilir ama en zoru kelimele sorularıydı . Yaklaşık 6/8 adet kelime bilgisi sorusu çok zordu ki kelimeleri bile hatırlamıyorum. O derecede.

• Like
Tepkiler: Nazireozbey
Çok teşekkür ederim umarım sizlerde başarı sağlarsınız . Listening kolaydı . Gramer orta zorlukta ama kelime bilgisi soruları cidden hiç görmediğim kelimeler vardı . Paragraflar mantıkla yine çıkarilabilir ama en zoru kelimele sorularıydı . Yaklaşık 6/8 adet kelime bilgisi sorusu çok zordu ki kelimeleri bile hatırlamıyorum. O derecede.
Çok teşekkür ederim. Benim online sınavım da aynı şekilde kelime sorularından dolayı zor geçmişti. Daha önce şirkette staj yaptım gördüğüm kadarıyla çalışanların çoğu a2 seviyesindelerdi. Neden bu kadar zorluyorlar anlam veremedim açıkçası.

benimki tam tersiydi ingilizcede onlineda zorlanmıştım gy kolay gelmişti, yerinde sınavda İngilizce kolay geldi gy de zorlandım bazı mat sorularını sallamak zorunda kaldım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.