TGS Yerinde İngilizce sınav düzeyi

• Konbuyu başlatan BigTomatoStatue
  • Başlangıç tarihi
İ

İstanbuland

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar dyned’den Tabikide çok daha zor çünkü Dyned’de karşımıza ilk çıkan soru Pierre comes from Paris gibi bir soru yani.. Zor dediklerine bakmayın sadece dynedden zor. Normalde bir insanın düşünüp yapabilecegi seviyede bir sınav. Bugüne kadar giren arkadaşlarım hep öyle söyledi. Bu arada yok birisine A1 birisine B1 sorulmuyor bu yanlış bilgiyi de yaymayın. Herkese aynı seviye de sorular çıkmakta.
Merhaba sınav yeri olarak Antalya ya çağırıldım ... Fakat sınava (İkamet ettiğim şehir ) İstanbul da girebilir miyim sizce Atatürk havalimanı TGS ye gidip sorma ihtimalim olur mu ve sizce böyle birşeye izin verirler mi

H

Hasan KARAKAYA

HavaPersonel.Com
Merhaba sınav yeri olarak Antalya ya çağırıldım ... Fakat sınava (İkamet ettiğim şehir ) İstanbul da girebilir miyim sizce Atatürk havalimanı TGS ye gidip sorma ihtimalim olur mu ve sizce böyle birşeye izin verirler mi
Yüz yüze görüşürsen eğer yardımcı olabilirler diye düşünüyorum

İ

İstanbuland

HavaPersonel.Com
Hocam daha önce böyle bişey duydunuz mu kabul etmezlerse salı günü Antalya da olmam gerekiyor da

E

elsa

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bugün kardeşimle ben de yerinde sınava gittik. benimki 11'de kardeşim 13'deydi. Kardeşimin seviyesi c2, benim b1. Sınavda sesler çok uzundu ve araya boş cümleler kattıkları için soruda istenilen cevabı bulmak zorluyordu. 6 seste 1'tesi bence a2 seviyesindeydi, 5 tanesi de b1-c1 arasındaydı açıkçası. paragrafta anlamı bozan cümleden kelimeye, paragraf tamamlamadan gramere kadar çeşitli bir sınavdı. özellikle kelime bilmenin önemli olduğu bir sınav diyebilirim. ayrıca online olduğumuz sınavla benzerdi, bence kolay değildi. a1-a2 sorular 3-5 taneydi bence. göz korkutmak için demiyorum, benim şansıma gelen buydu. herkese soru havuzundan sorular geliyor sonuçta. bence kendinizi en kötü b2 gelecek gibi hazırlayın, belki sizin için daha anlaşılır daha kolay bir sınav olur. bu sınav bana biraz şans eseri gibi geldi diğer arkadaşların yorumlarına göre. ayrıca dyned sorularına ben de bakmıştım ve ona da çok kolay demenin anlamı olduğunu düşünmüyorum, sadece a1-a2 seviyesinden daha fazla soru oluyordu. bence orada da zor sorular vardı, bu da adayın seviyesini ölçmek için olması gereken bir şey zaten. ayrıca bence o sorulara internet ortamında ulaştığımız için kolay geliyor olabilir. hrpeak'in soruları internet ortamında olmadığı için neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz dolayısıyla gözümüz korkuyor. merak eden arkadaşlar da oluyor birkaç bir şey daha söylüyorum burada yazıldığını görmedim. sınava başlamadan önce ufak bir bilgilendirme oluyor; oradaki görevli personele telefon numaranızı söylüyorsunuz buna göre sınava gireceğiniz sınıf belli oluyor ve toplamda 4 sınıf var, bu sınıflarda sınava giriş yapacağınız bir kodun olduğu kağıt veriyorlar onu imzalıyorsunuz ve üstündeki kod ile hrpeak sınavına giriş yapıyorsunuz, 32 soru var bunun 6 tanesi sesti ve 40 dk sürüyor, her soruya tekrar bakabiliyorsunuz, sınavı bitir demeden sınav bitmiyor. tavsiyem yanlış doğruyu götürmediği için boş soru bırakmayın bence, sınav içinde anlamadığınız soruları geçin ve zaman kaybetmeyin, daha sonra tekrar döndüğünüzde daha anlaşılır oluyor. herkese başarılar dilerim, lütfen burada yazılanlarla kendinizi korkutmayın herkes farklı bir insan ve anlama yapma düzeyi farklı. bana zor gelen bir başkasına kolay gelebiliyor, ben taktik bilmiyor olabilirim ama bir başkası biliyor olabilir, sınavı deneyimleyince ne olduğu anlaşılıyor daha çok <33

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bugün kardeşimle ben de yerinde sınava gittik. benimki 11'de kardeşim 13'deydi. Kardeşimin seviyesi c2, benim b1. Sınavda sesler çok uzundu ve araya boş cümleler kattıkları için soruda istenilen cevabı bulmak zorluyordu. 6 seste 1'tesi bence a2 seviyesindeydi, 5 tanesi de b1-c1 arasındaydı açıkçası. paragrafta anlamı bozan cümleden kelimeye, paragraf tamamlamadan gramere kadar çeşitli bir sınavdı. özellikle kelime bilmenin önemli olduğu bir sınav diyebilirim. ayrıca online olduğumuz sınavla benzerdi, bence kolay değildi. a1-a2 sorular 3-5 taneydi bence. göz korkutmak için demiyorum, benim şansıma gelen buydu. herkese soru havuzundan sorular geliyor sonuçta. bence kendinizi en kötü b2 gelecek gibi hazırlayın, belki sizin için daha anlaşılır daha kolay bir sınav olur. bu sınav bana biraz şans eseri gibi geldi diğer arkadaşların yorumlarına göre. ayrıca dyned sorularına ben de bakmıştım ve ona da çok kolay demenin anlamı olduğunu düşünmüyorum, sadece a1-a2 seviyesinden daha fazla soru oluyordu. bence orada da zor sorular vardı, bu da adayın seviyesini ölçmek için olması gereken bir şey zaten. ayrıca bence o sorulara internet ortamında ulaştığımız için kolay geliyor olabilir. hrpeak'in soruları internet ortamında olmadığı için neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz dolayısıyla gözümüz korkuyor. merak eden arkadaşlar da oluyor birkaç bir şey daha söylüyorum burada yazıldığını görmedim. sınava başlamadan önce ufak bir bilgilendirme oluyor; oradaki görevli personele telefon numaranızı söylüyorsunuz buna göre sınava gireceğiniz sınıf belli oluyor ve toplamda 4 sınıf var, bu sınıflarda sınava giriş yapacağınız bir kodun olduğu kağıt veriyorlar onu imzalıyorsunuz ve üstündeki kod ile hrpeak sınavına giriş yapıyorsunuz, 32 soru var bunun 6 tanesi sesti ve 40 dk sürüyor, her soruya tekrar bakabiliyorsunuz, sınavı bitir demeden sınav bitmiyor. tavsiyem yanlış doğruyu götürmediği için boş soru bırakmayın bence, sınav içinde anlamadığınız soruları geçin ve zaman kaybetmeyin, daha sonra tekrar döndüğünüzde daha anlaşılır oluyor. herkese başarılar dilerim, lütfen burada yazılanlarla kendinizi korkutmayın herkes farklı bir insan ve anlama yapma düzeyi farklı. bana zor gelen bir başkasına kolay gelebiliyor, ben taktik bilmiyor olabilirim ama bir başkası biliyor olabilir, sınavı deneyimleyince ne olduğu anlaşılıyor daha çok <33
Peki paragraflar anlasılır mıydı ve listeningler cok uzun ve anlamasi zor muydu

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Kelimeler agırlıklı olarak ne tarzdaydı

E

elsa

HavaPersonel.Com
Peki paragraflar anlasılır mıydı ve listeningler cok uzun ve anlamasi zor muydı
aslında bu tarz soruları cevaplamak zor. başka arkadaşlar burada online sınavdan daha kolay olduğunu söylemişti ama bana göre benzer seviyeydi. bu tarz soruları biraz cevaplamak zor çünkü herkese verilen kodla gelen sorular farklı oluyor. belki size benden daha anlaşılır ve kolay sorular gelir. benim ses sorularım uzun gelmişti bana, size daha kısa gelebilir. o yüzden bence bu tarz meraklarla kendinizi strese sokup yormayın. çünkü burada merak ettiklerinizi net bir şekilde cevaplayabilecek biri olmaz. şahsen ben sınavdan sonra gelen rahatlama ile hepsini unuttum :) size tavsiye verecek olursam boşluk doldurmalı soru örnekleri çözün belki biraz olsun alıştırma yaparak kendinizi rahatlatırsınız. Ayrıca ben English score diye bir uygulamadan alıştırma yapmıştım, orada da vocabulary, reading ve listening soruları var hrpeak gibi. Siz de bir bakın isterseniz :) ama daha önce dediğim gibi sorularınıza net cevap vermek zor, ben size kolay derim ama sınavda size zor sorular gelebilir. siz kendinizi zora hazırlayın kolay geldiğinde zaten rahatlıkla yaparsınız :) başarılar

E

elsa

HavaPersonel.Com
Peki paragraflar anlasılır mıydı ve listeningler cok uzun ve anlamasi zor muydu
ben listeningleri anlamıştım ama uzun ve araya katılan gereksiz cümleler insanı yoruyor + sesler fazlasıyla net ve fazla aksan yok. paragraflarda da uzun olanlar da vardı kısa olanlarda, anlaşılırlık hakkında yorum yapamayacağım ama şimdi aklıma geliyor, 3-4 tane de verilen cümleye en yakın anlamlı cümle soruları vardı. Örneğin size bir cümle veriyor şıklarda bu cümleye en yakın olanı buluyorsunuz, yukarda da belirttiğim gibi paragrafı bozan cümle sorusu ve paragraf tamamlama vs vardı paragraf olarak da

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
aslında bu tarz soruları cevaplamak zor. başka arkadaşlar burada online sınavdan daha kolay olduğunu söylemişti ama bana göre benzer seviyeydi. bu tarz soruları biraz cevaplamak zor çünkü herkese verilen kodla gelen sorular farklı oluyor. belki size benden daha anlaşılır ve kolay sorular gelir. benim ses sorularım uzun gelmişti bana, size daha kısa gelebilir. o yüzden bence bu tarz meraklarla kendinizi strese sokup yormayın. çünkü burada merak ettiklerinizi net bir şekilde cevaplayabilecek biri olmaz. şahsen ben sınavdan sonra gelen rahatlama ile hepsini unuttum :) size tavsiye verecek olursam boşluk doldurmalı soru örnekleri çözün belki biraz olsun alıştırma yaparak kendinizi rahatlatırsınız. Ayrıca ben English score diye bir uygulamadan alıştırma yapmıştım, orada da vocabulary, reading ve listening soruları var hrpeak gibi. Siz de bir bakın isterseniz :) ama daha önce dediğim gibi sorularınıza net cevap vermek zor, ben size kolay derim ama sınavda size zor sorular gelebilir. siz kendinizi zora hazırlayın kolay geldiğinde zaten rahatlıkla yaparsın

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Haklısınız teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
ben listeningleri anlamıştım ama uzun ve araya katılan gereksiz cümleler insanı yoruyor + sesler fazlasıyla net ve fazla aksan yok. paragraflarda da uzun olanlar da vardı kısa olanlarda, anlaşılırlık hakkında yorum yapamayacağım ama şimdi aklıma geliyor, 3-4 tane de verilen cümleye en yakın anlamlı cümle soruları vardı. Örneğin size bir cümle veriyor şıklarda bu cümleye en yakın olanı buluyorsunuz, yukarda da belirttiğim gibi paragrafı bozan cümle sorusu ve paragraf tamamlama vs vardı paragraf olarak da

emirrys

emirrys

HavaPersonel.Com
Sınava onlarin vermiş olduğu bilgisayarlı ortamda mi giricez bilgi verirmisiniz

Konuyu okuyanlar;