TGS Yerinde İngilizce sınav düzeyi

• Konbuyu başlatan BigTomatoStatue
  • Başlangıç tarihi
B

BigTomatoStatue

HavaPersonel.Com
istanbulda yerinde İngilizce sınavına giren arkadaşlar.sınav düzeyi neydi, zorlandığınız, çok basit gördüğünüz yerler nelerdi?

Youtubedaki dyned sınavlarla alakaları var mıydı?

S

SibilHavacı

HavaPersonel.Com
dyned dedigin sınav aşırı basit bir sınav kat kat daha zor

H

havacılık99

HavaPersonel.Com
hayır sadece burada yazan arkadaşlar ne tür sorular çıkacağı konusunda bilgi verdiler fakat farklı farklı sorular çıkmış herkese
Hangi konulara bakıyorsunuz soru çözüyor musunuz vakit yaklaştı?

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar dyned’den Tabikide çok daha zor çünkü Dyned’de karşımıza ilk çıkan soru Pierre comes from Paris gibi bir soru yani.. Zor dediklerine bakmayın sadece dynedden zor. Normalde bir insanın düşünüp yapabilecegi seviyede bir sınav. Bugüne kadar giren arkadaşlarım hep öyle söyledi. Bu arada yok birisine A1 birisine B1 sorulmuyor bu yanlış bilgiyi de yaymayın. Herkese aynı seviye de sorular çıkmakta.

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
ben çalışıyorum o yüzden akşamları 1 2 video bakmaya çalışıyorum sadece

*in-on-at
*used to
*have to,has to
*Tenseler ( zamanlar )
*B1-B2 seviyesinde ki kelimeler. Birazını ezberlemeye çalışın.
*Neither - Either konusu
*Paragraf
*Listening

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Yemin ederim ben burda ki herkesten belki 2 kat daha heyecanlıyım. Dudağımda uçuk çıktı bugün stresten. Ama olumlu düşünelim. Çok ihtiyaç var. Ben sanmıyorum ki tüm çağırılanlar b1-b2 düzeyde olduğunu vs. O yüzden yarın yerinde sınava girecek ve henüz girmemiş olan arkadaşlar lütfen burayı okuyup modunuzu düşürmeyin.

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Asıl elemenin Kurul Mülakatında olacağını düşünüyorum. Üzülmeyin lütfen. Rahat olun. Süreç uzun dediler. Bir anda bitip gidecek bir süreç değil.

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Yemin ederim ben burda ki herkesten belki 2 kat daha heyecanlıyım. Dudağımda uçuk çıktı bugün stresten. Ama olumlu düşünelim. Çok ihtiyaç var. Ben sanmıyorum ki tüm çağırılanlar b1-b2 düzeyde olduğunu vs. O yüzden yarın yerinde sınava girecek ve henüz girmemiş olan arkadaşlar lütfen burayı okuyup modunuzu düşürmeyin.
süreç çok karışık kafamda o yüzden karıştı, onlıne giren herkes cagrıldı mı, sınavda ne yaptım, yerinde sınavda ne yapacağım, biryandan sınav olmayanlar var biryandan mülakata çağırılanlar, farklı sorular çıktığı söyleniyor beynim yandı :rolleyes:

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
sizin İngilizce seviyeniz nedir elif hanım?

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Dan çalışıyorum ben seviyelere göre size de o sayfayi öneririm

Konuyu okuyanlar;