ÇELEBİ Yerden Göğe Başarı Mt Programı Hakkında

• Konbuyu başlatan AyH
  • Başlangıç tarihi
A

AyH

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Bu program ne arkadaşlar ben tam anlayamadım 12 aylık eğitim alıyoruz ve bu süreçte birçok havalimanında çalışma durumumuz var anladığım kadarıyla ama bize sunulanlar kısmı yok bu süreçte maddi destek sağlanıyor mu bi bilgisi olan var mı 1 yıllık eğitim çok ciddi bi süre

lulla

lulla

Maddi destek sağlanıyor istasyon istasyon gezdiriyorlar sizi hemen hemen her departmanı öğretiyorlar size gidip cambly bile alıyorlar her şeyinizi düşünüyorlar. Kendinizi geliştirmeniz için çok güzel bir fırsat. duyduğuma göre süreçte sizi şef yapıcaz müdür olacaksınız tarzı vaatlerde bulunuluyor fakat bitince pekte öyle olmuyormuş. kişisel gelişiminiz için tercih edebilirsiniz

• Like
Tepkiler: AyH
L

Lancerick

HavaPersonel.Com
Maddi destek sağlanıyor istasyon istasyon gezdiriyorlar sizi hemen hemen her departmanı öğretiyorlar size gidip cambly bile alıyorlar her şeyinizi düşünüyorlar. Kendinizi geliştirmeniz için çok güzel bir fırsat. duyduğuma göre süreçte sizi şef yapıcaz müdür olacaksınız tarzı vaatlerde bulunuluyor fakat bitince pekte öyle olmuyormuş. kişisel gelişiminiz için tercih edebilirsiniz
Merhaba, ingilizce öğretmenliğinden mezunum. Bu sene kpss çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da küçük bir işte gelir elde etmek istiyorum. Çelebi de part time yolcu hizmetleri memuru olarak çalışmak yorucu olur mu sizce? Maddi olarak getirisi iyi midir bir bilginiz var mı?

lulla

lulla

Merhaba, ingilizce öğretmenliğinden mezunum. Bu sene kpss çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da küçük bir işte gelir elde etmek istiyorum. Çelebi de part time yolcu hizmetleri memuru olarak çalışmak yorucu olur mu sizce? Maddi olarak getirisi iyi midir bir bilginiz var mı?
Deneyin derim, KPSS istediğiniz gibi sonuçlanmazsa en azından havacılık gibi sağlam bir sektörde bir yeriniz olmuş olur. Yoruculuğu istasyona göre değişir fakat yaz döneminde illa ki yorulacaksınızdır

H

havasever

HavaPersonel.Com
Merhaba, çelebinin yerden göğe başarı programına dönüş alan var mı acaba?

yellowish

yellowish

HavaPersonel.Com
Mülakat aşamasına geçtiyseniz eğer ne tarz sorularla karşı karşıya kaldınız acaba ? ve ayrıca program boyunca farklı lokasyonlarda olacaksak eğer kalacak yeri kendileri mi ayarlıyor ? Yanıtladığınız için teşekkür ederimm.

lulla

lulla

Mülakat aşamasına geçtiyseniz eğer ne tarz sorularla karşı karşıya kaldınız acaba ? ve ayrıca program boyunca farklı lokasyonlarda olacaksak eğer kalacak yeri kendileri mi ayarlıyor ? Yanıtladığınız için teşekkür ederimm.
Evet şirket karşılıyor kalacağınız yeri, mülakatlar hakkında bilgim yok

C

czcz

online mülakata giren var mı?

E

elifranasmn

Hayır girmedim girdiyseniz sorular nasıldı?
Arkadaşlar aranızda mülakata giren varsa en azından zorluk derecesini ve konu ağırlığını söyleyebilirse çok memnun olurum. Soru içeriği paylaşmak doğru olmaz ama genel bi yorum yapılabilir diye düşünüyorum

yellowish

yellowish

HavaPersonel.Com
Mülakatların son günü ne zaman sizde arkadaşlar ?

C

czcz

Mülakata giren varsa içerik hakkında bilgi verebilir mi?

H

hushas67

Arkadaşlar süreç veya program hakkında bilgisi olan var mı açıklayabilir mi ? ya da herhangi bir dönüş alan

H

hushas67

Elbet gelir olumlu olumsuz olarak bekleyelim bakalım
ben de öyle düşünüyorum ama süreç ilanda yazıldığı gibi işlemedi benim için direkt olarak mülakata girdim. ilanda yazan süreçle farklıydı sizin için nasıldı

J

jasmine67

HavaPersonel.Com
ben de öyle düşünüyorum ama süreç ilanda yazıldığı gibi işlemedi benim için direkt olarak mülakata girdim. ilanda yazan süreçle farklıydı sizin için nasıldı
Bende de sizinki gibi. Sorularla mülakat oldu normalde genel yetenek ve sonrasında ingilizce sınavı olmalıydı. Keşke ne zaman sonuçlanacağını da söyleseler 🥲

Konuyu okuyanlar;