deneyim00

Üye
10 Tem 2024
3
0
0
@admin bir sorum olacak. Şu an yer personeliyim ve take off jr süreciyle işe başlamıştım. Yeni açılan take off cadet ilanını başvurmayı düşünüyorum. Merak ettiğim böyle bir durumda thy kendi çalışanına kokpite geçiş için kolaylık sağlıyor mu? veya tam tersi bir engel var mı? bir diğer sorum ise yer personeli için belli bir yılı doldurduktan sonra kokpite geçişte kurum içi ilan açılıyor mu? şimdiden teşekkürler.

@admin bir sorum olacak. Şu an yer personeliyim ve take off jr süreciyle işe başlamıştım. Yeni açılan take off cadet ilanını başvurmayı düşünüyorum. Merak ettiğim böyle bir durumda thy kendi çalışanına kokpite geçiş için kolaylık sağlıyor mu? veya tam tersi bir engel var mı? bir diğer sorum ise yer personeli için belli bir yılı doldurduktan sonra kokpite geçişte kurum içi ilan açılıyor mu? şimdiden teşekkürler.
Öncelikle bir sorun olmaz ve kolaylık sağlarlar mı bilmiyorum. Kurum içi kariyer sitesinde genelde pilotlar için uçuş eğitmenliğine geçiş gibi ilanlar açılıyor cadet gibi yerden pilotluğa geçişe imkan tanıyacak ilanın açıldığını görmedim.

Merhaba, aslında herhangi bir kolaylık ya da zorluk gibi bir durum yaratmıyor başvurmuş olmanız. Diğer adaylar için olan süreç birebir sizin için de işliyor. Zaten Dlr, Crm gibi ilk iki temel aşamada kimse sizin adınızı bile bilmiyor değerlendirme esnasında. Yani bir artısının olması imkansız. Kurum içi ilan da açılmıyor, normal bir aday gibi kariyer sitesinden başvuru yapmanız gerekiyor. Şu an başvurmayı planlamıyorsanız bile hazırlık olması açısından havacılık ile ilgili kitaplar okuyabilir, uçak kazaları izleyebilir, sektörü daha yakından tanımaya çalışabilirsiniz. Umarım tüm hayalleriniz gerçekleşir 🌸

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.