Yer Hizmetleri

Sennared

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var önümüzdeki aylarda sizce havalimanları yer hizmetleri bölümleri için ilan açarlar mı sizce bu konu hakkında bir fikri olan var mı TGS havaş gözen Çelebi gibi şirketlerden bahsediyorum bu şirketlerin alımları sizce ne zaman olurlar

Harekatcı

HavaPersonel.Com
çelebi alıyor devamlı ilanları oluyor havaş ve tgs alım zamanları bellı olmuyor tgs ozellıkle yakın zamanda alcagını dusunmuyorum

Sennared

HavaPersonel.Com
çelebi alıyor devamlı ilanları oluyor havaş ve tgs alım zamanları bellı olmuyor tgs ozellıkle yakın zamanda alcagını dusunmuyorum
Çelebi için yer hizmetlerine başvuru yaptım kariyerden cv mi gördüler ama 2 hafta oldu halen bi dönüş yok ama

Harekatcı

HavaPersonel.Com
çelebi genelde servis guzergahına bakıyor dıye bılıyorum

Harekatcı

HavaPersonel.Com
ordaysan cok sorun olmaz bellı bır sayıyas ulasınca donus yapıyolar gruplar halınde sansın var dıye dusunuyorum

Yasmin46

HavaPersonel.Com
Çelebi mülakatına girdim ingilizce yetenek sınavını geçtim sonradan video mülakata girdim Türkçe ve ingilizce iki hafta oldu bir dönüş olmadı normal mi sizce olumsuz olsa mail gelirdi diye düşüyorum

Mmmml

HavaPersonel.Com
Çelebi mülakatına girdim ingilizce yetenek sınavını geçtim sonradan video mülakata girdim Türkçe ve ingilizce iki hafta oldu bir dönüş olmadı normal mi sizce olumsuz olsa mail gelirdi diye düşüyorum
Merhabalar ingilizce sorularını hatırlıyor musunuz acaba ?

Konuyu okuyanlar;