TGS Yer Hizmetleri (Psikiyatri Ve Dövme)

• Konbuyu başlatan asistan
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
Merhaba, yaklaşık 2 senedir. Özel bir şirkette çağrı merkezi ve backoffice operasyon personeli olarak çalışıyorum. Ancak kariyer açısından pek bir faydası yok .TGS,İGA vb. Geçiş düşünüyorum ama uzun süredir dikkat eksikliği ve hiperaktivite tanısı olduğu için ilaç kullanıyorum. Yolcu hizmetleri memuru için bu konularda çok katı kurallar var mıdır ? Ek olarak kolumda dövme var fakat uzun giyince gözükmüyor.

Yani hiç hayal kurmadan alternatif mi aramak lazım . Yoksa müşteri hizmetleri sektöründeki performans ve kalite gibi referanslari dikkate alırlar mı ?

Merhaba, yaklaşık 2 senedir. Özel bir şirkette çağrı merkezi ve backoffice operasyon personeli olarak çalışıyorum. Ancak kariyer açısından pek bir faydası yok .TGS,İGA vb. Geçiş düşünüyorum ama uzun süredir dikkat eksikliği ve hiperaktivite tanısı olduğu için ilaç kullanıyorum. Yolcu hizmetleri memuru için bu konularda çok katı kurallar var mıdır ? Ek olarak kolumda dövme var fakat uzun giyince gözükmüyor.

Yani hiç hayal kurmadan alternatif mi aramak lazım . Yoksa müşteri hizmetleri sektöründeki performans ve kalite gibi referanslari dikkate alırlar mı ?
Psikiyatri gecmisinize bakiyorlar o konuda bir sey demek dogru olmaz ama dovme konusunu sikinti etmeyin Kabin memurlugu disinda pek bi onemi olmuyor. Mülakat asamasına kadar gelirseniz illa ki cvnizdeki bilgilere göz atarlar ama biraz da mülakatta sizin nasıl bir tavır sergilediginiz belirler her seyi. Eğer öyle bir dusunceniz ve kariyer planınız varsa mutlaka deneyin hicbir sey kaybetmezsiniz

Bu yıl HAVAŞ ve TGS tarafında, adayların e-nabız'larının incelendiğini hep beraber deneyimledik. Bu noktada e-nabız'ı incelenen adaylardan genelde elenenler astım, bel fıtığı gibi (birçok daha hastalık vardı ama aklıma gelenler bunlar) teşhisi veya tanısı olanlardı. Yanlış hatırlamıyorsam psikiyatri geçmişinden dolayı elenen olmadı ancak 2026 yılı için yayımlanacak ilanlarda bu konudaki politikaları, iş gücü talebinin (başvuruların artması) artması sebebiyle sertleşecek gibi gözüküyor. Bu yüzden net bir şey demek doğru olmaz.

Dövme konusunda pek problem yaşayacağınızı düşünmüyorum, yukarıdaki üyemizin belirttiği üzere.

Psikiyatri geçmişinizdeki rahatsızlığınız iş yeri hekiminin inisiyatifine bağlı. Dövme konusunda ise büyük dövme değilse minimalse kabul ediyorlar.

Benim omzumdan dirseğime kadar dövmem var , mülakatta dövme kesinlikle yasak vs dediler ama işe alındım şirkette şefim felanda gördü bir sıkıntı yaşamadım epey dövmeli çalışan var tgs de

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim . Bir nebze olsa umut olduğunu bilmek , motive etti. Artık günü gelince doğru zamanda doğru kişiler ile karşılaşırsak olur diye düşünüyorum:) nasip .

Konuyu okuyanlar;