Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Mparlak06

Üye
30 Ocak 2026
3
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar 13 Şubat için mülakat maili geldi. Ancak hangi pozisyona başvurduğumu hatırlamıyorum yer hizmetleri ve şöför ilanı vardı. Mülakata giden var mı? Orada soruyorlar mı hangi pozisyon düşündüğünüzü

Daha önce herhangi bir aşamada bulundunuz mu, mesela online genel kültür ve yabancı dil testi gibi?

Anladım, yani yolcu hizmetleri için gelen mesajda yerinde sınavdaki testleri geçtiğimiz bilgisiyle mülakata davet geliyor. Eğer sizinki de böyleyse diye sordum, gelen mesajdan belki çıkarım yapabilirsiniz.

Anladım, yani yolcu hizmetleri için gelen mesajda yerinde sınavdaki testleri geçtiğimiz bilgisiyle mülakata davet geliyor. Eğer sizinki de böyleyse diye sordum, gelen mesajdan belki çıkarım yapabilirsiniz.
SN. 13.02.2026 Cuma Tarihinde saat 14:00 de başvurmuş olduğunuz pozisyon için mülakata davetlisiniz. Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) ve T.C Kimlik Fotokopisi getirmeniz rica olunur. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. B050

Gelen mesaj bu şekilde

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: tokyolu
O halde başvurduğunuz pozisyonlardan hangisi için davet edildiğinizi ilk kayıt esnasında sorarsınız, zaten çok yardımcı oluyorlar, eminim bilgi vereceklerdir.

• Like
Tepkiler: Mparlak06
SN. 13.02.2026 Cuma Tarihinde saat 14:00 de başvurmuş olduğunuz pozisyon için mülakata davetlisiniz. Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) ve T.C Kimlik Fotokopisi getirmeniz rica olunur. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. B050

Gelen mesaj bu şekilde
Sizinki şoför pozisyonu da olabilir sınav olmadıysanız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.