Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 13 Şubat için mülakat maili geldi. Ancak hangi pozisyona başvurduğumu hatırlamıyorum yer hizmetleri ve şöför ilanı vardı. Mülakata giden var mı? Orada soruyorlar mı hangi pozisyon düşündüğünüzü
Anladım, yani yolcu hizmetleri için gelen mesajda yerinde sınavdaki testleri geçtiğimiz bilgisiyle mülakata davet geliyor. Eğer sizinki de böyleyse diye sordum, gelen mesajdan belki çıkarım yapabilirsiniz.
Anladım, yani yolcu hizmetleri için gelen mesajda yerinde sınavdaki testleri geçtiğimiz bilgisiyle mülakata davet geliyor. Eğer sizinki de böyleyse diye sordum, gelen mesajdan belki çıkarım yapabilirsiniz.
SN. 13.02.2026 Cuma Tarihinde saat 14:00 de başvurmuş olduğunuz pozisyon için mülakata davetlisiniz. Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) ve T.C Kimlik Fotokopisi getirmeniz rica olunur. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. B050
O halde başvurduğunuz pozisyonlardan hangisi için davet edildiğinizi ilk kayıt esnasında sorarsınız, zaten çok yardımcı oluyorlar, eminim bilgi vereceklerdir.
SN. 13.02.2026 Cuma Tarihinde saat 14:00 de başvurmuş olduğunuz pozisyon için mülakata davetlisiniz. Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) ve T.C Kimlik Fotokopisi getirmeniz rica olunur. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. DÜNYA TİCARET MERKEZİ A1 Blok Kat:1 TGS İstihdam Ofisi Yeşilköy/İST adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir. B050
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.