Çok ilginç bir sistem var , 7 şubattaki bile açıklanıyor biz beklemedeyiz bari birşey söyleyinde ona göre yolumuza bakalım

Sistemin olumsuz dönüş reaksiyonu kesin olarak var mı? Bundan emin misiniz?
Çünkü burdan olumsuz değil ama öncelik dışında kalındığı anlamı çıkarılabilir. Yani şansınızın devam ettiği.

Sistemin olumsuz dönüş reaksiyonu kesin olarak var mı? Bundan emin misiniz?
Çünkü burdan olumsuz değil ama öncelik dışında kalındığı anlamı çıkarılabilir. Yani şansınızın devam ettiği.
Dönüş konusunda kesinlik yok , diğer yıllardan herkese olumsuz olarak gitmemiş evet.
Bununla birlikte 7 şubat yhm olumlu olanlar var fakat 1 2 3 4 5 şubatta girenlerin olumlu yazanını da görmedim. Bu durumda ya 2 3 4 5 şubatta giren kimse forumda yok ya da bu aralıklardakilere henüz mesaj gelmemiş .

• Like
Tepkiler: MrElf
Dönüş konusunda kesinlik yok , diğer yıllardan herkese olumsuz olarak gitmemiş evet.
Bununla birlikte 7 şubat yhm olumlu olanlar var fakat 1 2 3 4 5 şubatta girenlerin olumlu yazanını da görmedim. Bu durumda ya 2 3 4 5 şubatta giren kimse forumda yok ya da bu aralıklardakilere henüz mesaj gelmemiş .
O halde bu durum çıkarımından Mart’ta girenlerin en erken Nisan’da olumlu ya da olumsuz dönüş alabileceğini, ondan önce bir dönüş olmasının zor olduğunu söyleyebiliriz.

O halde bu durum çıkarımından Mart’ta girenlerin en erken Nisan’da olumlu ya da olumsuz dönüş alabileceğini, ondan önce bir dönüş olmasının zor olduğunu söyleyebiliriz.
Ben 6 Mart'ta girdim. 21 Şubattı normalde ama ertelendi. Ben özellikle sordum ne kadar süre içinde açıklanacak diye bana en geç 1 ay içinde açıklanacak dediler. Umarım olumlu sonuçlar alırız

• Like
Tepkiler: MrElf

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.