Pozisyon veya İlan Adı
Tgs
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
29 Ara 2025
83
21
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar arkadaşlar bugün girmiş olan arkadaşlar mülakat nasıl geçti bire bir mülakatta neler soruluyo olumsuz olan şeyler neler detaylı bir şekilde bilgilendirirseniz seviniriz gitmeyen arkadaşlarda merak ediyorlar inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Hayır
Dövmesi olanları direk eliyorlarmı mülakatta ?
hayır kesinlikle öyle bişe yok dövme tam olarak nerde ve büyüklüğüne ve neyi simgeliyor ona bakıyor bizzat bu gün kendim gördüm çocuğun boğazında sarmaşık dövmesi vardı ilk odada konuştuktan sonra onları sona bıraktı sonrasında aşağıya bire bir mülakata gönderdi dövme de esneklik yaptık dediler kesinlikle mülakata gidin burdan elenirsiniz diyenlere bakmayın

Hayır

hayır kesinlikle öyle bişe yok dövme tam olarak nerde ve büyüklüğüne ve neyi simgeliyor ona bakıyor bizzat bu gün kendim gördüm çocuğun boğazında sarmaşık dövmesi vardı ilk odada konuştuktan sonra onları sona bıraktı sonrasında aşağıya bire bir mülakata gönderdi dövme de esneklik yaptık dediler kesinlikle mülakata gidin burdan elenirsiniz diyenlere bakmayın
Sizin nasıl geçti hocam neler soruldu ?

Sizin nasıl geçti hocam neler soruldu ?
Reis içer girdik isim soy isim mezuniyet felan soruldu ne tür ehliyet var dendi TGS yi daha önce biliyormuydun araştırdımmı ekip arkadaşlarınla çalışırken yardımcı olurmusun dendi şöför olursa ilk 2 ay apron ehliyeti alana kadar onlara yardımcı olurmusun dendi otobüs kullandınmı dedi sonrasında 15-20 gün içersinde olumlu yada olumsuz dönüş yapılır dendi öyle zorlayıcı bişe yok he birde sicilin temizmi her hangi bi suça bulaştınmı felan gibi sorular başka bişe yok

Reis içer girdik isim soy isim mezuniyet felan soruldu ne tür ehliyet var dendi TGS yi daha önce biliyormuydun araştırdımmı ekip arkadaşlarınla çalışırken yardımcı olurmusun dendi şöför olursa ilk 2 ay apron ehliyeti alana kadar onlara yardımcı olurmusun dendi otobüs kullandınmı dedi sonrasında 15-20 gün içersinde olumlu yada olumsuz dönüş yapılır dendi öyle zorlayıcı bişe yok he birde sicilin temizmi her hangi bi suça bulaştınmı felan gibi sorular başka bişe yok
daha önce ne tür işler yaptığını soruyorlar mı tek tek anlat neden cıktın o tür şirketlerden diyorlar mı ?

Hayır

Ben Nisan ayındaki mülakatta dövmeden elendim direk vedalaşalım dedi gçnderdi hepimizi

• Like
Tepkiler: HsnTncl1234
Hocam ? nerelerde çalıştın tek tek soruyorlar mı niye çıktın vs hedefin filan ne? SGK dökümüne filan detaylı bakıyor mu

Hocam ? nerelerde çalıştın tek tek soruyorlar mı niye çıktın vs hedefin filan ne? SGK dökümüne filan detaylı bakıyor mu
SGK dökümanına ilk mülakata giriş yerinde kapıda alıyorlar onlar artık inceliyor mu bilmiyorum tabi neden çıktığınızı soruyorlar hedef felan sormuyorlar yani içeride çok sıkıştırıcakları bişe yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.